COMPARE
Od:
€ 78,00
Za natančne cene vnesite datume.
Skupna cena
0.00 €
Rezerviraj  

Apartmaji 616 Rovinj

Hrvaška Istra Rovinj
Romantična nastanitev
Plaža Uvala Lone

Rezervacije

Preveri cene & razpoložljivost & izberi sobe

Apartma za 4 osebe z 2 spalnicama
ID 1475
:
Površina:
4 + 0
50 m2
Sobe:
Položaj:
2
0
Klimatska naprava
Satelitski tv programi
Od Skupna cena € 96,00 € 96,00 Ni na
razpolago
Zahtevaj ponudbo
Apartma za 6 oseb s 3 spalnicami
ID 1476
:
Površina:
6 + 0
90 m2
Sobe:
Položaj:
3
1
Klimatska naprava
Satelitski tv programi
Od Skupna cena € 120,00 € 120,00 Ni na
razpolago
Zahtevaj ponudbo
Apartma za 6+1 oseb s 3 spalnicami
ID 1477
:
Površina:
6 + 1
100 m2
Sobe:
Položaj:
3
2
Klimatska naprava
Satelitski tv programi
Pogled na morje
Od Skupna cena € 120,00 € 120,00 Ni na
razpolago
Zahtevaj ponudbo
Apartma za 2 osebi s pomožnim ležiščem
ID 1478
:
Površina:
2 + 1
40 m2
Sobe:
Položaj:
1
1
Klimatska naprava
Satelitski tv programi
Od Skupna cena € 78,00 € 78,00 Ni na
razpolago
Zahtevaj ponudbo
Apartma za 2 osebi s pomožnim ležiščem
ID 1479
:
Površina:
2 + 1
40 m2
Sobe:
Položaj:
1
2
Klimatska naprava
Satelitski tv programi
Od Skupna cena € 78,00 € 78,00 Ni na
razpolago
Zahtevaj ponudbo
Ne čakajte, dokler ne bo prepozno!
Rezerviraj zdaj in ne zamudi današnjih cen.

Splošne informacije

Vsebina objekta

Vsebina plaže


Zajamčena najnižja cena
Brez stroškov rezervacije. Prihranite denar!
Varen postopek rezervacije
Plačilo s kreditno kartico / Plačilo s položnico
Govorijo vaš jezik
Pomoč v angleščini in 12 drugih jezikih 24/7
Plaćanje po dolasku
Rezerviraj zdaj. Plačaj kasneje
Brez stroškov
Brez stroškov rezervacije ali stroškov plačila s kreditno kartico!
Visok odstotek zadovoljnih strank
Več kot 98 % naših strank je zadovoljnih z našimi uporabniškimi storitvami in želi spet sodelovati z nami.

Mesto

Pošta
2000 m
Prva pomoč
2000 m
Diskoteka
2000 m
Hotelski bazen
1000 m
Športno središče
1000 m
Bencinski servis
1000 m
Restavracija
100 m
Trgovina
200 m
Center
2000 m
Morje
500 m
Plaža
500 m
Letališče

Rovinj

Rovinj je danas jedno od najrazvijenijih turističkih središta Hrvatske s izvrsnom ponudom hotela, turističkih naselja i kampova te marinom. Okružuje ga očuvana priroda kao integralni dio periferije grada. Područje Rovinja bilo je naseljeno u prapovijesti, a u ranom sr. vijeku R. je bio naselje s utvrdom na vrhu brežuljka te s crkvom sv. Jurja, u kojoj se čuvalo tijelo sv. Eufemije (prema legendi, čudovito doplutalo u mramornome sarkofagu). Sedam stoljeća mletačke vlasti (do 1797) označilo je stalni rast za Rovinj: demografskoga, gospodarskoga i urbanoga, te je u XVII–XVIII.st. postao jedan od najnaseljenijih gradova sjevernog Jadrana i najvažnije ribarsko središte mletačke Istre. Rovinjski kamenolomi bili su među najvažnijim izvorima kamena za Veneciju. Nakon pada Venecije Rovinj je doživio dvadeset godina političke i društvene nestabilnosti, a od 1815. i početka austrijske vlasti počelo je stabilno doba, koje je trajalo do I. svj. rata. U ovo doba Rovinj gospodarski prosperira;. čak se 1888. otvara se morsko klimatsko lječilište, prvo na hrvatskoj obali.

Riviera Rovinj - 10 stvari, ki jih lahko storite, in glej

Katarina

Otok Katarina jedan od najljepših otoka rovinjskog arhipelaga. Nalazi se na svega nekoliko stotina metara od centra grada tako da je do njega lako doći taxi brodicama. Najposjećenije plaže na otoku Katarina nalaze se na istočnoj strani otoka, a one su pretežno kamenite s nekoliko pristupačnih i privlačnih uvala. Pored istih se nalazi najveći broj usluga koje se nude na otoku, možete stoga koristiti bazen, restoran, caffe bar, ronilački centar, iznajmiti wind surf opremu, teren za igranje odbojke na pijesku, pješčanik za djecu i ostale usluge koje će Vaš boravak na otoku učiniti zanimljivim i ugodnim. Na sjevero-zapadnoj strani otoka nalaze se poznate stijene, Zlatna, Srebrna i Brončana. To su visoke stijene, i do 15-ak metara visine, koje se okomito spuštaju u more čija je dubina oko 3 i više metara. Te su stijene ujedno najatraktivnija lokacija na čitavom arhipelagu za one koji vole skokove u more.

Crveni Otok

Crveni Otok je najveći otok u rovinjskom arhipelagu na kojem su nasipom povezani otočić Sveti Andrija i otočić Maškin, gdje se nalazi velik broj lijepih plaža. Na otoku možete naći zaista veliki broj plaža. Najčešće su to kamenite plaže s uobičajenim uvalama prekrivenim oblucima. Najposjećenije plaže su one koje se nalaze na južnoj strani otoka Sv. Andrije u blizini hotela i depandanse. Pored njih se nalazi veliki broj usluga, a to su: restoran, bazen, mini golf tereni, ronilački centar i ostalo. Jedan manji dio obale pored lučice zasut je šljunkom te je pogodan za djecu i starije osobe. Na zapadnoj strani otoka Sv. Andrija nalazi se nekoliko viših stijena koje omogućuje skakanje u more, a na toj strani otoka lakše ćete pronaći svoj kutak izbjegavajući gužvu i galamu. Otok Maškin rezerviran je za naturiste. Najposjećenije su plaže s južne strane otoka gdje se nalazi bar. Plaže na njemu su kamenite i stjenovite, s nekoliko manjih uvala i pružaju potreban mir i privatnost svim ljubiteljima naturizma.

Bale

Bale je još jedan od tipičnih istarskih gradića izgrađenih na brdu s uskim ulicama i kamenim kućama koji se ističe posebnom atmosferom. Općina Bale smještena nadomak Rovinja,Vodnjana, Kanfanara i Svetvinčenta očuvano je područje Istre koje je izbjeglo sve oblike devastacija. Balama dominira zvonik župne crkve sv. Julijana, izgrađene potkraj 19. stoljeća. Palača Bembo je nedavno potpuno renovirana, a tu je i vrlo lijepa gradska loža dok je središte mjesta zaštićeno zakonom.

Dvigrad

Dvigrad je napušteni srednjovjekovni grad u središnjoj Istri na cesti Rovinj - Pazin u smjeru Kanfanara. Ona se nalazi u draškoj dolini.Povijest naselja je prapovijesna, ona je ostala naseljena sve do 18. stoljeća, nakon kuge stanovnici napustili su selo i osnovali novi grad, Kanfanar.

Limski Kanal

Limski kanal je zaljev na zapadnoj obali Istre između Vrsara i Rovinja. Nastao je kao estuarij (potopljeno riječno ušće) rijeke Pazinčice koja danas ponire u Pazinskoj jami kod Pazina, a u prošlosti se je ulijevala u more u Limskom kanalu. U njezino staro korito je prodrlo more te je tako nastao današnji zaljev te on nije fjord kao što se često pogrešno govori (fjord je zaljev nastao radom ledenjaka).

Palud

Budući da u park ne zalaze lovci, ovdje je i bogato stanište fazana, trčki i prepelica. Tu kontinuirano žive i gnijezde se razne vrste divljih pataka, liski, gnjuraca i kokošica, grmuša, vuga, djetlića, treptaljki, svrački... Uz autohtone guste šume s krasnim primjercima hrasta medunca i crnike, na sjevernom dijelu močvare nalazi se i prava prašuma s ogromnim vrbama. Na otoćićima Dvije sestrice gnijezde se galebovi, a rt Gustinja, zbog vrlo vrijedne crnike, jedinstven je “rezervat šumske vegetacije”.

Old Town Rovinj

Predivno je doživjeti stari dio grada bogat brojnim romaničko-gotičkim, renesansnim, baroknim, neoklasicističkim prozorima, balkonima, baladurama, altanama (terasama na krovu), portalima, skalinadama. Šetajući uskim ulicama i trgovima bit ćemo fascinirani ljepotom usko zbijenih visokih kuća koje jedna drugu podupiru na kosini podno crkve Sv. Eufemije. Nekad zaštićene sigurnim ranosrednjovjekovnim i renesansnim gradskim bedemima djelomično očuvanim do danas na južnoj i sjevernoj strani starog grada.

St. Euphemia

Crkva je rekonstruirana između 1725. i 1736. godine, u baroknom venecijanskom stilu, po projektu venecijanskog arhitekta Giovannija Scalfarotta, čiji projekt nije u potpunosti zadovoljio građane pa ga je dopunio Giovanni Dozzi. Unutar crkve nalazi se sarkofag kršćanske mučenice Sv. Eufemije, koji je u grad dopremljen 800. godine. Sama crkva je duga 51 metar, a široka 30 metara, visina srednje lađe je 17 metara. Uz crkvu nalazi se i zvonik, čija je izgradnja započela 1651. godine, a trajala je 26 godina. Na vrhu zvonika visokog 62 metra (najviši u Istri) nalazi se bakreni kip Sv. Eufemije postavljen 1758. godine, na mjesto ranijeg drvenog kipa kojega je 1756. godine uništio udar groma. Današnji kip je visok 4,70 metara.

Parenzana

Trasa nekadašnje pruge Parenzane pretvorena je u pravu atrakciju za pješake i bicikliste! Prolazeći bar dijelom njene 78 km duge trase, oduševit će vas njeni tuneli, mostovi i vijadukti, ali i lijepe šume, a u sjećanju će vam zasigurno ostati i pitoreskni gradići na brežuljcima među čijim zidinama možete kušati vrhunske gurmanske specijalitete Istre!

Najbližja plaža

Plaža Uvala Lone

Uvala Lone dio je zaštićene park šume "Zlatni rt" s jednom od najposjećenijih plaža u Rovinju. Plaža je uređena i posuta šljunkom te privlači mnoge kupače, a osobito obitelji s djecom. Osim glavne plaže, mogu se naći i manje stjenovite plažice za sve one koji vole uživati u privatnosti. Nekoliko metara od obale možete pronaći hlad pod gustim krošnjama stogodišnjih stabala, a na početku i u sredini uvale nalaze se dva snack bara gdje se uvijek možete osvježiti. Na ulazu u park Zlatni rt mogu se iznajmiti brodice, pedaline i wind surf, a u blizini uvale nalaze se mnogi hoteli s bazenima i sportskim terenima. Do centra Rovinja ima samo 15-tak minuta hoda ugodnim, zelenim stazama, gdje Vas očekuje mnogo zabavnih sadržaja.

O plaži

Vrsta plaže

Aktivnosti

Priporočeno

Plaže v bližini

Plaža Kurent več

Zlatni rt, Uvala Kurent i rt Montauro udaljeni su oko 1,5 km od centra grada. Uvala Kurent najposjećenija je uvala na tom dijelu priobalja i posuta je šljunkom. Uz pogodnosti koje pruža šljunak, prednost ovoj plaži daje i stara crnogorična šumica koja će vam pružati hlad tijekom čitavog dana. U blizini plaže nalazi se uređena travnata površina na kojoj ćete moći obogatiti vaš boravak na moru raznim sportskim i društvenim igrama kao što su nogomet, odbojka, badminton, frisby i ostalim. U uvali Kurent također postoji snack bar koji nudi piće, sladoled i najam ležaljki, a u uvali su postavljene javne svlačionice. Zapadno od uvale Kurent nalazi se kamenita obala s nekoliko lijepih, malih uvala s oblutcima. Te se uvale prostiru na tek nekoliko metara širine, ali su vrlo privlačne jer su pogodne za djecu. Zatim dolazimo do starog venecijanskog kamenoloma na rtu Montauro koji je atraktivan ljubiteljima free climbinga zbog velikog broja pripremljenih staza i predivnog pogleda na rovinjski arhipelag. Na rtu Montauro plaže nisu toliko atraktivne: visoke i strme stijene nude tek mali broj mogućih ulazaka u more. Na tim se plažama najčešće kupaju naturisti.

O plaži

Vrsta plaže

Aktivnosti

Priporočeno

Plaža Škaraba več

Rt Škaraba udaljen je oko 3 km od centra grada i nalazi se unutar Park šume "Zlatni rt", koji se prostire na plažu pružajući ugodnu hladovinu tijekom cijeloga dana. Do nje možete doći ugodnom vožnjom označenim biciklističkim stazama kroz predivnu šumu ili automobilom kojeg ćete parkirati u blizini zabavnog centra Monvi. Obala je pretežno kamenita s ponekom manjom uvalom prekrivenom oblucima dok na zapadnom dijelu ima nekoliko plaža s nešto višim stijenama pogodnim za skakanje. Na zapadnom dijelu, na takozvanom kupalištu "Balzamake" zna biti podosta gužve, dok ćete više intime i manje ljudi pronaći na samom rtu Škaraba gdje se nalazi jedna lijepa plaža s ravnim stijenama pogodnim za sunčanje. Zapadni dio rta ima vrlo stjenovitu obalu s teškim ulaskom u more tako da su plaže manje posjećene i ne preporučamo ih starijim osobama i djeci. Istočno od rta Škaraba nalazi se uvala Velika Škaraba u kojoj se nalazi mol koji je mnogim gostima omiljeno mjesto za kupanje i skakanje u more. Uvala je prekrivena oblucima. Na ovom dijelu obale nećete naći nikakve usluge već ćete se morati prošetati nešto zapadnije prema rtu Kurent i uvali Kurent gdje se nalaze restoran i snack bar.

O plaži

Vrsta plaže

Aktivnosti

Priporočeno

Plaža Kuvi več

Uvala Kuvi nalazi se oko 3 km južno od grada Rovinja, s jednom od najposjećenijih plaža u Rovinju. Plaža je nedavno uređena i posuta finim šljunkom, a dijelovi plaže su kameniti i stjenoviti. Dodatna prednost uvale Kuvi je nekoliko caffe barova koji se nalaze uz obalu te blizina turističkog naselja Villas Rubin s uslugama koje nudi. Zahvaljujući bogatoj ugostiteljskoj ponudi u blizini plaže, moći ćete se odvažiti na cjelodnevni boravak na plaži i prepustiti se zasluženom odmoru. Plaža je idealna za obitelji s malom djecom koja se mogu bezbrižno zabavljati u plićaku.

O plaži

Vrsta plaže

Aktivnosti

Priporočeno