COMPARE

Apartmaji 351 Fažana

Apartma za 4 osebe z 2 spalnicama+ 2 dodatna ležišča
ID 67245
Čestitamo!
Izbrali ste najcenejšo sobo. Rezervirajte zdaj, dokler je prosta!

PODATKI O UPORABNIKU

* Polja, označena z *, morajo biti izpolnjena
Če imate kakršna koli vprašanja glede rezervacije, ali pa imate dodatne želje, ki jih nismo predvideli, ali pa si preprosto želite še kakšno od naših storitev, (prevozi, rent a car, izleti), nam napišite Vaše želje.

V navedeno ceno ni vključeno potniško zavarovanje in zavarovanje odpovedi potovanja. Za Vašo varnost tekom dopusta Vam nudimo paket potniškega zavarovanja. Priporočamo tudi, da plačate polico zavarovanja odpovedi potovanja.

Dokončati preiskavo, tako da kliknete gumb "Pridobi ponudbo" gumb. Vam bo naš uporabniški servis v roku 24 ur (med vikendi in prazniki 48 ur) poslal elektronsko sporočilo o razpoložljivosti. V elektronskem sporočilu bo navedeno, kako lahko nadaljujete s postopkom rezervacije z izbiro načina plačila.

Podjetje Istriasun se zavezuje, da bo podatke, ki so bili vneseni na teh straneh, uporabilo izključno za namene izvršitve zahtevane storitve. Vaši osebni podatki bodo posredovani tretji strani oziroma ponudniku storitve za evidentiranje rezervacije, ki se glasi na Vaše ime. Če pride do spremembe Vaših osebnih podatkov oziroma če je prišlo do napake pri vpisovanju le-teh, Vas prosimo, da nas o tem obvestite. Istriasun ne odgovarja za točnost podatkov, ki ste jih podali. Vsi podatki iz postopka rezervacije in kalkulacije ter ostali podatki o uporabniku niso dostopni tretji strani, razen v primeru, ko je ta obveza zakonsko določena.