Üdvözöljük Horvátországban: időtlen báját!
COMPARE

Információ Isztriáról

Utazzon végig a színes Isztrián és ismerje meg Horvátország legnagyobb félszigetének összes árnyalatát. A Kék Isztria útvonal a partmenti zenei fesztiválokon keresztül a Pula Arénáig vezet, ahol egy fantasztikus moziélménnyel lepheti meg magát. A Zöld Isztrián kiélheti kalandvágyát az Učka-hegy dűlőin, miközben a szarvasgomba íze kíséri Önt a középkori városok utcácskáin barangolva.

Útikalauz isztriai nyaraláshoz


Istria – Map


Vakáció és nyaralás Kék Isztriában


Blue IstriaA Kék Isztria Isztria keleti és nyugati tengerpartját jelenti. Turizmusának fellendülését a gyönyörű tengernek, a számtalan fantasztikus öbölnek és strandjainak köszönheti, és itt található a legtöbb szállás Isztriában: hotelek, apartmanok, nyaralók, rezidenciák, üdülőfaluk, kempingek, bungalók stb. A legtöbb létesítményben számos sportolási lehetőség, gazdag gasztronómia és különféle szórakozási formák várják majd.

Vakáció és nyaralás Zöld Isztriában


Green IstriaZöld Isztria a félsziget belsejét jelöli, egy olyan a természet zöldjében elmerülő területet, melyet ókori városok és középkori falvak vesznek körbe. Virágzik a falusi turizmus, úgyhogy nemcsak egy csendes nyaralást tölthet itt el, de átélheti azt is, milyen egy farmházban megszállni, illetve megismerheti Belső-Isztria helyi kultúráját, szokásait és ételeit. Látogassa meg Zöld Isztria dombtetőkön megbújó kis városkáit és középkori falvait.