COMPARE

Magánapartman 1236 Liznjan

2 személyes apartman 2 pótággyal
ID 11794
Gratulálunk!
Szálláshelyének legolcsóbb szobáját választotta ki. Ne késlekedjen, foglalja le most!

AZ ÜGYFÉL ADATAI

* A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Amennyiben bármilyen kérdése van a kívánt foglalással kapcsolatban vagy külön kérései vannak, melyeket mi nem vettünk figyelembe vagy egyszerűen szeretné még egy szolgáltatásunkat ( transzfer, autókölcsönzés, kirándulások) igénybe venni, írja meg kívánságait.

A megadott ár nem tartalmazza az utas és útlemondási biztosítást. Külföldön járva számtalan veszélynek vagyunk kitéve, melynek elhárítása nagyobb bonyodalmat okozhat, mint otthon megszokott környezetünkben. Hogy pihenése felhőtlen legyen ezúton ajánljuk online utas- és útlemondási biztosításunkat arra az esetre ha nem várt esemény miatt le kellene mondania utazását.

Végezze el a vizsgálatot, kattintson a "kap egy ajánlatot" gombra. Azoknál a szálláshelyeknél abban az esetben az ügyfélszolgálati iroda – 24 órán vagy hétvégén és ünnepnapokon 48 órán belül- leellenőrzi a foglaltságot és e-mail útján visszaigazolja Önnek.

Az Istriasun kötelezi magát, hogy a jelen oldalakon bevitt adatokat kizárólag az ügyfél által kért szolgáltatások nyújtásához használja fel. Az Ön által megadott személyes adatokat harmadik fél, azaz a szolgáltatás nyújtója számára továbbítjuk, hogy igazoljuk az Ön nevére végzett szobafoglalás megtörténtét. Amennyiben az Ön személyes adatai megváltoznak, vagy amennyiben ezen adatok bevitele során hiba történik, kérjük, értesítsen minket. A megadott adatok pontosságáért az Istriasun nem vállal felelősséget. A foglalási és kalkulációs eljárás során megadott adatok, valamint a felhasználóval kapcsolatos egyéb adatok harmadik fél számára nem férhetők hozzá, kivéve, ha ezt a kötelezettséget törvény írja elő.