USPOREDBA
Rezervirajte svoje plovilo iz snova iz naše bogate ponude:
Jedrilice
Gliseri
Jahte
Katamarani
Izaberite jedno od naših charter plovila i doživite nezaboravno iskustvo na Jadranu.

Najam plovila i Charter plovila u HrvatskojRENT A BOAT
– Osoba koja iznajmljuje gliser mora biti punoljetna te imati važeću dozvolu za upravljanje brodicom. Prihvaćaju se sve dozvole sa područja Europske unije.
– Gliseri su prijavljeni te osigurani za 8 osoba, sukladno tome nije dopušteno imati više osoba na gliseru.
– Na dan polaska potrebno je donijeti važeće dokumente te polog u iznosu od 300€

Transferi:
– Usluge transfera su navedene u cjeniku. U dogovoru sa klijentom usluga će biti obavljena prema vremenskim željama klijenta (polazak te željeno vrijeme povratka).
– Usluge transfera bit će otkazane ili odgođene ukoliko vremenske neprilike ne budu dopuštale sigurno obavljanje transfera.

VIP TOURS
– Izleti su organizirani sa skiperom

Izlet Dolphin Sunset:
– Polazak je planiran u večernjim satima te se kreće prema Nacionalnom parku Brijuni. Tura traje 1.30h te su jako velike šanse da vidimo delfine baš zbog zabrane lova plave ribe u akvatoriju Nacionalnog parka Brijuni.

Izlet Brijuni Panorama + swimming:
– Po polasku kreće se direktno na Istočnu stranu Malog Brijuna te se vozi uz Nacionali park Brijuni sve do otočića Kozada. Po dolasku do otočića, spušta se sidro te gosti imaju priliku plivati i istražiti sam otok. U panoramskom dijelu izleta gosti će čuti sve o Nacionalom parku te povijesti samog.

Izleti Pula Port:
– Izlet započinje u Fažani te se ide u obilazak pulskog akvatorija. U objašnjavanju značaja Pule kroz povijest
www.orzera.com

ORZERA
(Rent a boat , taxi boat, VIP tours, transfers) dolazimo do prvog stajališta u uvalu Lost Bay, gdje će gosti uz predivnu pješčanu plažu imati i priliku popiti piće u obližnjem beach baru. Slijedeće stajalište će biti na otoku Kozada u sklopu Nacionalog parka Brijuni, te je onda planirani povratak do Fažane. Pula seagull rocks, cave swimming:
– Izlet započinje u Fažani te je prvo stajalište na Galebovim stijenama gdje će uz vodiča ići u posjet predivnoj špilji. Slijedeće stajalište će biti uvala Lost Bay gdje će imati vremena za kupanje i kratku okrijepu, te zadnja stanica je otočić Kozada u sklopu Nacionalog parka Brijuni.
Izlet Kap Kamenjak:
– Izlet započinje iz Fažane te se kreće direktno na sam jug Istre do Nacionalnog parka Rt Kamenjak. Po dolasku gosti sa vodičem odlaze u posjet špilje te imaju svoje vrijeme za uživanje. Slijedeća postaja je otočić Veruda gdje imaju prilike nešto pojesti, popit, roštiljat ili samo uživat u prirodi. Zadnja stanica su nam Galebove stijene te nakon toga se vraćamo u Fažanu.
Izlet Rovinj:
– Izlet započinje iz Fažane te se direktno kreće do grada Rovinja. Po dolasku gosti imaju slobodno vrijeme za kratki obilazak grada te kratki ručak, nakon povratka gostiju na brod moguće je odlazak na nekoliko otoka ili uvala gdje gosti izraze želju za kupanjem.