USPOREDBA

Organizirani turistički izleti i putovanja po cijeloj Istri


Izlet Nacionalni park Brijuni


Izlet Nacionalni park Brijuni Autohtono raslinje, izvanredno očuvana mediteranska makija, livade na kojima bezbrižno pasu jeleni lopatari, aksisi i mufloni… dio su brijunskog krajobraza i izletničkog programa koji se djelimice realizira turističkim vlakom. Vlakom se posjećuju od centra otoka udaljeni arheološki lokaliteti; zaljev Verige s ostacima rimske vile rusticae iz I st.n.e. kao i safari park u kojem u skladnoj zajednici žive zebre, somalijske ovce, indijska goveda, jednogrba deva, lame i slonovi.
Izlet Nacionalni park Brijuni Info

Izlet Nacionalni park Plitvice


Izlet Nacionalni park Brijuni Započinje na sjevernom ulazu u Park (“Ulaz 1”). Razgledavanje je kružno, a u okviru ovog programa možete vidjeti “Veliki slap” – najveći slap Plitvičkih jezera i najveći slap u Hrvatskoj, špilju “Šupljaru”, dok s vidikovaca na istočnoj i zapadnoj strani kanjona “Donjih jezera” možete uživati u pogledu na jezera: “Novakovića brod”, “Kaluđerovac”, “Gavanovac” i “Milanovac”. Krajnja točka programa je odmorište “Kozjačka draga” na obali jezera “Kozjak”, gdje ujedno započinje i povratak na polaznu, startnu točku…
Izlet Nacionalni park Plitvice Info

Izlet Baredine


Izlet Baredine Obilazak jame traje 40 minuta. Stazom duljine 300 metara, posjećuje se pet bogato ukrašenih dvorana i silazi se do podzemnog jezera na dubini 60 metara. Zanimljivost ovog pustolovnog pothvata je i susret s podzemnim životinjskim svijetom: vidjet ćete čovječju ribicu (Proteus anguinus Laurenti), endem dinarskog krša, životinju koja živi samo u ovim krškim područjima.
Izlet Baredine Info

Izlet Venecija


Izlet Venezia Izlet koji sve oduševljava, jer posjet gradu zanimljive i bogate prošlosti s čuvenim Mostom uzdaha, duždevom palačom i neizostavnim gondolama, nešto je što uistinu vrijedi vidjeti.
Izlet Venezia Info