USPOREDBA

Istriasun.com – Dinamika plaćanja

Uplata rezervacije može se izvršiti bankovnom doznakom (bankovne troškove snosi gost) ili kreditnom karticom (bankovne troškove snosi agencija). Gosti kojima je za ulazak u Republiku Hrvatsku potrebna viza nisu u mogućnosti uplatiti rezervaciju kreditnom karticom.
Pri plaćanju kreditnom karticom, račun uplatitelja teretiti će se u kunskoj protuvrijednosti iznosa sa poziva na plaćanje, obračunatom prema prodajnom tečaju Raiffeisen banke, te postoji mogućnost minimalnih tečajnih razlika za koje će biti terećen račun gosta.

Kako bi potvrdio prijavljenu rezervaciju, gost uplaćuje određeni postotak ukupnog iznosa rezervacije.
Preostali iznos do ukupne vrijednosti aranžmana gost uplaćuje na dan dolaska, u gotovini, izravno vlasniku smještaja. Za hotele i turistička naselja, saldo mora bit uplaćen najkasnije 21 dan prije dolaska kreditnom karticom ili na bankovni račun.

Ukoliko želite platiti Vašu rezervaciju bankovnom doznakom potrebno je da u roku 24 sata od on-line rezervacije ili od primitka ponude od strane našeg operatera uplatite naznačeni iznos. Istovremeno putnik je dužan tvrtki Naron d.o.o. odmah po uplati dostaviti potvrdu o izvršenoj uplati – mailom ili faxom, u suprotnom tvrtka Naron d.o.o. nije obvezna izvršiti rezervaciju usluge. Sve bankovne troškove snosi klijent (shodno tome na bankovnoj uplatnici mora pisati OUR u polje “opcija troška”).

1. Uplate iz Hrvatske na žiro-račun poduzeća
Gosti iz Hrvatske mogu svoje uplate proslijediti putem opće uplatnice na žiro-račun agencije.

2.Plaćanje deviznom doznakom iz inozemstva
Ovaj način plaćanja odnosi se isključivo na inozemne klijente. Bankovnim transferom potrebno je prebaciti vrijednost rezervacije na devizni račun. Troškove banke pošiljatelja i banke primatelja snosi gost u cjelosti osim ako uplata stiže iz zemalja članice EU, tada nema dodatnih troškova pri deviznoj uplati.

3. Kreditnom karticom online : Visa, Mastercard ili American Express
Nakon primljenog Vašeg upita, dobijate ponudu po kojoj se vrši plaćanje.Nakon toga je potrebno ispuniti obrazac za plaćanje sa točnim brojem ponude, iznosom za uplatu i Vašim osobnim podacima, te dalje slijediti upute za online kartično plaćanje.

Prihvat kartica
   

Jamstvo sigurne internet kupovine
   

Naron d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Naron d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.POTVRDE O UPLATI
Po uplati akontacije primit ce te potvrdu o uplati i detaljne podatke o Vašoj rezervaciji i Voucher-uputnicu koja sadrži sljedeće podatke:
1. Ime, adresu i broj telefona pružatelja usluge (pravne ili fizičke osobe)
2. Adresu objekta ( apartmana, hotela, …)
3. Ime i adresu nositelja rezervacije ( osoba koja izvrši rezervaciju )
4. Broj osoba / imena gostiju koji koriste usluge navedene u rezervaciji
5. Opis uplaćene usluge, period / datum korištenja usluge
6. Napomenu o boravišnoj pristojbi