USPOREDBA
Od:
€ 48,00
Za točne cijene unesite datume.
Ukupna cijena
0.00 €
Rezerviraj 

Kuća 1277 Zoričići

Hrvatska Istra Središnja Istra
Obiteljski odmor
Plaža Materada

Rezervacija

Provjeri cijene i raspoloživost i odaberi apartman

Kuća (ID 12214)
Gosti:
Veličina:
4 + 2
120 m2
Sobe:
Kat:
2
0+1+2
Klima
Sat TV
od Ukupna cijena € 48,00 € 48,00 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Ovdje ćete pronaći najbolje ponude.
Cijene mogu porasti pa zajamčite svoju rezervaciju već danas.

Opće informacije

O smještaju

Opis plaže


Kuća 1277 Zoričići nalazi se u Zoričići (Regija Istra). Kuća 1277 Zoričići ima 1 apartmana: Kuća (ID 12214).

Kuća 1277 Zoričići udaljen je od centra 6000m i udaljen je 17000m od plaže. Kuća 1277 Zoričići je pogodan za: Obiteljski odmor. Provjerite razpoloživost i saznajte cijene, popuste i specijalne ponude. Garantiramo najnižu cijenu! Rezervirajte svoj aparman online!


Kuća (ID 12214) ima ukupno 6 ležaja (osnovnih ležaja: 4 i pomoćnih ležaja: 2. Površina apartmana je 120m2 i nalazi se na 0+1+2.Kuća (ID 12214) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Kuća (ID 12214) je od € 48.00 do € 102.00.

Jamstvo najbolje cijene
Bez rezervacijske pristojbe. Uštedite novac!
Sigurno plaćanje
putem bankovne doznake i kreditnih kartica.
Govorimo vaš jezik
Ovdje smo da pomognemo 24/7
Plaćanje po dolasku
Rezervirajte sad i platite po dolasku u Hrvatsku.
Nema dodatnih troškova
Bez troškova rezervacije ili naknada za plaćanje karticom!
Visoki postotak zadovoljnih klijenata
Više od 98% naših klijenata zadovoljno je s našim korisničkim uslugama.

Mjesto

Pošta
6000 m
Hitna pomoć
6000 m
Diskoteka
17000 m
Hotelski bazen
17000 m
Sportski centar
6000 m
Benzinska pumpa
3000 m
Restoran
1500 m
Market
2500 m
Centar
6000 m
More
17000 m
Plaža
17000 m
Zračna luka

Najbliža plaža

Plaža Materada

U sklopu hotela Laguna Materada nalazi se kamenita plaža s koje se uzdiže Plava zastava, nagrada za čisto more i morsku obalu. Osim za goste hotela, ova urbana plaža omiljeno je mjesto i lokalnog stanovništva. Smještena je na malom stjenovitom polutoku s manjim šljunčanim predjelima. Na plaži je dostupna cjelodnevna zaštita obalne službe za spašavanje i oprema za prvu pomoć. Na informativnim tablama postavljenim uz plažu saznajte više informacija o uvjetima na plaži i druge korisne obavijesti. Osim sportsko-rekreativnog sadržaja, u sklopu plaže nalaze se ugostiteljski objekti s raznolikom ponudom jela i pića pa možete i ručati ili večerati uz more.

O plaži

Vrste plaža

Sportske aktivnosti

Preporučuje se

Plaže u blizini

Plaža Donji Špadići Više

Na plaži u Donjim Špadićima vijori se Plava zastava u znak visoke kakvoće mora i čistog obalnog područja. Smjestila se na sjevernoj strani Poreča, samo 2 km od središta grada. Urbana plaža, smještena između dva hotela i u blizini sportskog centra, idelana je za mlade željne zabave. Izmjenjuju se šljunčani, stjenoviti i popločeni dijelovi plaže, a specifični su obalni potporni zidovi podignuti nakon zadnjeg obnavljanja plaže. Također, na plaži se nalaze popločeni dijelovi za sunčanje i stube za olakšani pristup moru. Do mora možete šetajući ili vozeći bicikl šetnicom koja vas vodi na plažu. Služba za spašavanje na dužnosti je svakodnevno, već od 8 ujutro, a u sklopu plaže nalazi se i informativni punktovi s korisnim podacima i obavijestima o uvjetima na moru. Brojni restorani i kafići brinu za vaš kratak predah i okrjepu.

O plaži

Vrste plaža

Sportske aktivnosti

Preporučuje se

Plaža Zelena Laguna Više

Plaža kampa Zelena laguna smještena je u skrovitoj uvali okuženoj zelenilom samo 5 km od središta Poreča. Na uređenoj, dijelom popločenoj i šljunčanoj, a dijelom stjenovitoj plaži, s posebno odvojenim dijelom za naturiste, možete iznajmiti ležaljke i suncobrane, a na raspolaganju kupačima su i tuševi. Iz godine u godinu ova je porečka plaža nagrađivana međunarodnom nagradom Plave zastave zahvaljujući čistom moru i obalnoj sigurnosti. Kampistima je u blizini plaže dostupna lučica za čamce, a na kopnu, uz morsku obalu zaigrati možete odbojku na pijesku, tenis, stolni tenis ili mini golf. Bogata ponuda obližnjih ugostiteljskih objekata upotpunit će vaš užitak ljetnog odmora.

O plaži

Vrste plaža

Sportske aktivnosti

Preporučuje se