USPOREDBA
Od:
€ 0,00
Za točne cijene unesite datume.
Ukupna cijena
0.00 €
 ( kn)
Rezerviraj 

Kuća 2176 Debeljuhi

Hrvatska Istra Središnja Istra
Obiteljski odmor
Plaža Stari grad – Monte

Rezervacija

Provjeri cijene i raspoloživost i odaberi apartman

Ovdje ćete pronaći najbolje ponude.
Cijene mogu porasti pa zajamčite svoju rezervaciju već danas.

Opće informacije

O smještaju

Opis plaže


Kuća 2176 Debeljuhi nalazi se u Debeljuhi (Regija Istra). Kuća 2176 Debeljuhi ima 1 apartmana: Kuća (ID 55604).

Kuća 2176 Debeljuhi udaljen je od centra 3500m i udaljen je 19000m od plaže. Kuća 2176 Debeljuhi je pogodan za: Obiteljski odmor. Provjerite razpoloživost i saznajte cijene, popuste i specijalne ponude. Garantiramo najnižu cijenu! Rezervirajte svoj aparman online!


Kuća (ID 55604) ima ukupno 5 ležaja (osnovnih ležaja: 4 i pomoćnih ležaja: 1. Površina apartmana je 66m2 i nalazi se na 0.Kuća (ID 55604) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Kuća (ID 55604) je od € 84.00 do € 132.00.

Jamstvo najbolje cijene
Bez rezervacijske pristojbe. Uštedite novac!
Sigurno plaćanje
putem bankovne doznake i kreditnih kartica.
Govorimo vaš jezik
Ovdje smo da pomognemo 24/7
Plaćanje po dolasku
Rezervirajte sad i platite po dolasku u Hrvatsku.
Nema dodatnih troškova
Bez troškova rezervacije ili naknada za plaćanje karticom!
Visoki postotak zadovoljnih klijenata
Više od 98% naših klijenata zadovoljno je s našim korisničkim uslugama.

Mjesto

Pošta
3500 m
Hitna pomoć
3500 m
Diskoteka
19000 m
Hotelski bazen
19000 m
Sportski centar
12000 m
Benzinska pumpa
3000 m
Restoran
3500 m
Market
2500 m
Centar
3500 m
More
19000 m
Plaža
19000 m
Zračna luka
33000 m

Najbliža plaža

Plaža Stari grad – Monte

Na zapadnoj strani starogradske jezgre nalazi se plaža Monte. Iako je plaža duga oko 150 metara ona je među lokalnim stanovništvom podijeljena u nekoliko dijelova. Mala i velika Gugulijera male su plaže pogodne za kupanje manje djece dok su Baluota (ili Balota) i Lanterna plaže koje preferiraju odrasli (u more se ulazi spuštanjem ili skakanjem sa stijena). Plaže su stjenovite i bez prirodne hladovine. Promet motornim vozilima je zabranjen u starogradskoj jezgri što znači da ćete do ove plaže morati doći pješice ili biciklom.

O plaži

Vrste plaža

Sportske aktivnosti

Preporučuje se

Plaže u blizini

Plaža Uvala Lone Više

Uvala Lone dio je zaštićene park šume "Zlatni rt" s jednom od najposjećenijih plaža u Rovinju. Plaža je uređena i posuta šljunkom te privlači mnoge kupače, a osobito obitelji s djecom. Osim glavne plaže, mogu se naći i manje stjenovite plažice za sve one koji vole uživati u privatnosti. Nekoliko metara od obale možete pronaći hlad pod gustim krošnjama stogodišnjih stabala, a na početku i u sredini uvale nalaze se dva snack bara gdje se uvijek možete osvježiti. Na ulazu u park Zlatni rt mogu se iznajmiti brodice, pedaline i wind surf, a u blizini uvale nalaze se mnogi hoteli s bazenima i sportskim terenima. Do centra Rovinja ima samo 15-tak minuta hoda ugodnim, zelenim stazama, gdje Vas očekuje mnogo zabavnih sadržaja.

O plaži

Vrste plaža

Sportske aktivnosti

Preporučuje se

Plaža Villas Rubin Više

Plaža Villas Rubin nalazi se unutar turističkog naselja Bgw & App Villas Rubin. Udaljena je 3 km od centra Rovinja, a prostire se na oko 1,5 km obale. Na granici s autokampom Polari nalazi se šljunkovita uvala pogodna za djecu pored koje su Wind surf centar, dječje igralište i restoran, a stotinjak metara dalje nalazi se caffe bar, kompleks sportskih terena gdje možete igrati tenis, mali nogomet, košarku, stolni tenis, mini golf, rukomet i ostale sportove. Pored luke nalazi se ronilački centar s mogućnošću iznajmljivanja boca i opreme za ronjenje, školom ronjenja te s organiziranim izletima na atraktivne lokacije za razgledavanje podmorja.

O plaži

Vrste plaža

Sportske aktivnosti

Preporučuje se

Plaža Amarin Više

Jedna od najljepših plaža je Amarin, a nalazi se tri kilometra sjeverno od centra Rovinja. Plaža se proteže dugo uz obalu pružajući velik izbor mjesta za kupanje, od onih finih šljunčanih do kamenitih i betoniranih dijelova, gdje će svatko naći svoje mjesto. Plaža Amarin je nagrađena Plavom zastavom kao simbolom visoke kvalitete i usluge. Na njoj se iznajmljuju ležaljke, suncobrani, pedaline, skuteri i daske za jedrenje, a možete se zabavljati i igrajući odbojku na plaži. Iznad plaže nalazi se poznato turističko naselje i kamp Amarin, gdje ćete naći velik izbor restorana, barova, različitih trgovina i otvoreni bazen. Plaža Amarin zbog blagog ulaza u more prikladna je za djecu i starije ljude, ali isto tako i za mlade ljude koji mogu uživati u raznim aktivnostima i zabavljati se uz bogat noćni program.

O plaži

Vrste plaža

Sportske aktivnosti

Preporučuje se