USPOREDBA
Od:
€ 74,57
Za točne cijene unesite datume.
Ukupna cijena
0.00 €
Rezerviraj 

Turističko naselje 227 Novigrad

Hrvatska Istra Novigrad
Smještaj uz more
Plaža Mareda

Rezervacija

Provjeri cijene i raspoloživost i odaberi apartman

Mobilna kućica za 5 osoba
ID 505
Gosti:
Veličina:
4 + 1
24 m2
Sobe:
Kat:
2
0
Klima
Sat TV
od Ukupna cijena € 74,57 € 74,57 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Mobilna kućica za 6 osoba
ID 507
Gosti:
Veličina:
4 + 2
32 m2
Sobe:
Kat:
2
0
Klima
Sat TV
od Ukupna cijena € 96,58 € 96,58 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Ovdje ćete pronaći najbolje ponude.
Cijene mogu porasti pa zajamčite svoju rezervaciju već danas.

Opće informacije

O smještaju

Opis plaže


Turističko naselje 227 Novigrad nalazi se u Novigrad (Regija Istra). Turističko naselje 227 Novigrad ima 2 apartmana: Mobilna kućica za 5 osoba (ID 505), Mobilna kućica za 6 osoba (ID 507).

Turističko naselje 227 Novigrad udaljen je od centra 4000m i udaljen je 150m od plaže. Turističko naselje 227 Novigrad je pogodan za: Smještaj uz more. Provjerite razpoloživost i saznajte cijene, popuste i specijalne ponude. Garantiramo najnižu cijenu! Rezervirajte svoj aparman online!


Mobilna kućica za 5 osoba (ID 505) ima ukupno 5 ležaja (osnovnih ležaja: 4 i pomoćnih ležaja: 1. Površina apartmana je 24m2 i nalazi se na 0.Mobilna kućica za 5 osoba (ID 505) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Mobilna kućica za 5 osoba (ID 505) je od € 51.78 do € 255.84.

Mobilna kućica za 6 osoba (ID 507) ima ukupno 6 ležaja (osnovnih ležaja: 4 i pomoćnih ležaja: 2. Površina apartmana je 32m2 i nalazi se na 0.Mobilna kućica za 6 osoba (ID 507) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Mobilna kućica za 6 osoba (ID 507) je od € 67.07 do € 345.65.

Jamstvo najbolje cijene
Bez rezervacijske pristojbe. Uštedite novac!
Sigurno plaćanje
putem bankovne doznake i kreditnih kartica.
Govorimo vaš jezik
Ovdje smo da pomognemo 24/7
Plaćanje po dolasku
Rezervirajte sad i platite po dolasku u Hrvatsku.
Nema dodatnih troškova
Bez troškova rezervacije ili naknada za plaćanje karticom!
Visoki postotak zadovoljnih klijenata
Više od 98% naših klijenata zadovoljno je s našim korisničkim uslugama.

Mjesto

Pošta
4000 m
Hitna pomoć
4000 m
Diskoteka
12000 m
Hotelski bazen
2000 m
Sportski centar
200 m
Benzinska pumpa
4000 m
Restoran
100 m
Market
200 m
Centar
4000 m
More
150 m
Plaža
150 m
Zračna luka

Novigrad

Turistički gradić Novigrad smješten je na zapadnoj obali Istre i ističe se među brojnim istarskim gradićima po jedinstvenim prirodnim ljepotama, bogatoj kulturnoj baštini te zasigurno velikim srcem domaćina. To je i grad koji se hvali jednim od najčišćih mora na ovom dijelu Mediterana. Novigradska se rivijera proteže od Dajle do ušća rijeke Mirne, a krasi je razvedena, niska i pristupačna obala, kamenitih i šljunčanih plaža. Tu su smješteni i novigradski hoteli koji u svojoj blizini imaju uređena sportska igrališta i raznovrsnu ugostiteljsku ponudu.Stara jezgra grada Novigrada smještena je na otočiću koji je u 18. stoljeću spojen s kopnom, a očuvane srednjovjekovne gradske zidine jedan su od najzanimljivijih simbola ovog turističkog središta. Više...

Rivijera Novigrad - 10 stvari koje biste morali napraviti i posjetiti

Maestral

Plaža se nalazi u turističkoj zoni kod hotela Maestral koji je udaljen kilometar od centra Novigrada. Do plaže ćete stići uređenom i asfaltiranom stazicom koja vodi od hotela. U čarima ljeta možete uživati na šljunčanoj plaži s popločenim dijelovima i blagim ulazom u more kojoj je, radi njene uređenosti i opremljenosti, čistoće mora i kvalitete usluga, dodijeljeno međunarodno priznanje "Plava zastava". Za Vašu sigurnost brine se spasilačka služba koja motri plivače tijekom cijelog dana. Na plažama možete iznajmiti ležaljke, a u neposrednoj blizini nalaze se teniski tereni, bazen te ostali sportski sadržaji. Najmlađima nudimo atraktivan aquapark, najam pedalina i drugih rekvizita.

Belvedere

Turističko naselje Belvedere u Vrsaru smješteno je na blagoj padini neposredno uz plažu, nadomak rive i starogradske jezgre Vrsara. Iz soba i apartmana Belvedere pruža se prekrasan pogled na more, otoke i marinu.

Savudrija

Savudrija, malo ribarsko mjesto na sjeverozapadnoj strani istarskog poluotoka, omiljena je romantična oaza zaljubljenicima u ljepotu, povijest i morsko plaventilo. Kako legenda kaže, ime je dobila po sinu njemačkog cara Barbarosse – Ottu, koji se u pomorskoj bici kod Savudrije 1177. godine protiv ujedinjene flote pape Aleksandra III. pokušao sakriti u jednoj cisterni. “Salvo re” (spašen kralj) tako postaje toponim Salvore, odnosno Savudrija.

Butori ponor

Slap je ograđen, a staza do njegovog podnožja je uređena i zaštićena ogradom tako da ćete se lako spustiti. Slap je na rječici Arđili, a ispod slapa je i ponor.

Parenzana

Trasa nekadašnje pruge Parenzane pretvorena je u pravu atrakciju za pješake i bicikliste! Prolazeći bar dijelom njene 78 km duge trase, oduševit će vas njeni tuneli, mostovi i vijadukti, ali i lijepe šume, a u sjećanju će vam zasigurno ostati i pitoreskni gradići na brežuljcima među čijim zidinama možete kušati vrhunske gurmanske specijalitete Istre!

Zvonik Novigrad

Na vrhu piramide zvonika nalazi se kip zaštitnika grada, sv. Pelagija, postavljen 1913. godine. Kip je izrađen od drva i presvučen bronečanim limom.

City walls Novigrad

Djelo je to lokalnih majstora koji su dugo i uporno, nakon razvoja niskih bastiona, na svoj arhaični način podizali i popravljali visoke zidine građene od priklesanog lomljenca s karakterističnom 'merlaturom'. Obnavljane su kroz različita razdoblja. Ojačane su okruglim renesansnim kulama, dok se četverokutna kula iz ranijeg razdoblja nalazi pokraj nekadašnjih glavnih, ulaznih, gradskih vratiju. Najnovije sanacije zidina, uz Prolaz Venecija i obalnog dijela parka Brolo, izvršene su 2004/2005. godine.

Tennis Umag

Umaški turnir spada među najatraktivnije svjetske profesionalne muške turnire u klasi International series organizacije ATP, a zaslužan je za razvoj brojnih teniskih škola, kampova i teniskih turnira na području Umaga, koji se danas može podičiti s 60 modernih tenis terena te impresivim ITC teniskim centrom Stella Maris.

Lapidarium Novigrad

Muzeološka zbirka obuhvaća arhitektonske elemente (pragove, nadprozornike, tranzene, grbove i dr.) te, većim dijelom, elemente liturgijskog namještaja (oltarne ploče, dijelove ciborija, pilastre, kapitele i dr.) obuhvaćajući razdoblja od 1. do 18. stoljeća. Najvažniji dio novigradskog lapidarija ranosrednjovjekovna je zbirka u kojoj se ističe dobro saečuvani Mauricijev ciborij s kraja 8. stoljeća, jedan od rijetkih primjera rane karolinške umjetnosti na ovomu području. Od godine 1964. do 1993. zbirka je bila smještena u prizemlju barokne palae’e Rigo. U razdoblju 1994. do 1998. zbirka je bila deponirana te su izvršeni konzervatorsko-restauratorski radovi. Danas je ova dragocjena zbirka pohranjena u Muzeju - Museo Lapidarium, a najreprezentativniji njezini djelovi čine stalni muzeološki postav. Muzej je građen od 2003. do 2006. (arhitektonski biro Randić-Turato iz Rijeke). Suvremeni arhitektonski koncept ne samo da daje dostojan okvir spomomenicima-izlošcima nego je revitalizirao urbani prostor grada te predstavlja uspješnu interpolaciju nove zgrade u povijesnu jezgru.

Najbliža plaža

Plaža Mareda

Putnike u Novigrad dovode različite težnje – žudnja za morem i suncem Istre, potreba za cjelovitim odmorom duha i tijela u prirodi i zelenilu, a u Maredi će pronaći i dašak robinzonske divljine. Na uređenoj kamenitoj plaži na raspolaganju su vam tuševi i kabine za presvlačenje, zabaviti se možete u vožnji pedalinama, dok je istaknuta Plava zastava dokaz čiste obale kojom se upravlja vodeći računa o njenom očuvanju. Protežući se nekoliko stotina metara uz kamp, plaža Mareda je sjajno mjesto za odmor i sunčanje, kao i za morske radosti u plavetnilu hrvatskog Jadrana. Boravak na Jadranskom moru i čistom zraku mnogi će iskoristiti za sport - nastaviti s redovitom rekreacijom ili iskušati nešto potpuno novo - izbor je velik: tenis, stolni tenis, mini golf, odbojka na pijesku, boćanje na boćalištu tik uz more, malonogometni travnati teren, igralište za paintball, aquarobic, jedrenje te windsurfing.

O plaži

Vrste plaža

Sportske aktivnosti

Preporučuje se