USPOREDBA
Od:
€ 51,78
Za točne cijene unesite datume.
Ukupna cijena
0.00 €
Rezerviraj 

Turističko naselje 231 Rovinj

Hrvatska Istra Rovinj
Obiteljski odmor
Plaža Amarin

Rezervacija

Provjeri cijene i raspoloživost i odaberi apartman

Studio apartman za 2 osobe
ID 512
Gosti:
Veličina:
2 + 0
25 m2
Sobe:
Kat:
1
1
Klima
Sat TV
od Ukupna cijena € 51,78 € 51,78 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Studio apartman za 3 osobe
ID 513
Gosti:
Veličina:
2 + 1
25 m2
Sobe:
Kat:
1
1
Klima
Sat TV
od Ukupna cijena € 57,60 € 57,60 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja
ID 514
Gosti:
Veličina:
2 + 2
30-36 m2
Sobe:
Kat:
1
1
Klima
Sat TV
od Ukupna cijena € 73,73 € 73,73 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Apartman za 3 osobe sa 2 pomoćna ležaja
ID 517
Gosti:
Veličina:
3 + 2
46-50 m2
Sobe:
Kat:
2
1
Klima
Sat TV
od Ukupna cijena € 103,74 € 103,74 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe + 2 pomoćna ležaja
ID 518
Gosti:
Veličina:
4 + 2
46-50 m2
Sobe:
Kat:
2
1
Klima
Sat TV
od Ukupna cijena € 291,65 € 291,65 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Ovdje ćete pronaći najbolje ponude.
Cijene mogu porasti pa zajamčite svoju rezervaciju već danas.

Opće informacije

O smještaju

Opis plaže


Turističko naselje 231 Rovinj nalazi se u Rovinj (Regija Istra). Turističko naselje 231 Rovinj ima 5 apartmana: Studio apartman za 2 osobe (ID 512), Studio apartman za 3 osobe (ID 513), Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 514), Apartman za 3 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 517), Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe + 2 pomoćna ležaja (ID 518).

Turističko naselje 231 Rovinj udaljen je od centra 4000m i udaljen je 100m od plaže. Turističko naselje 231 Rovinj je pogodan za: Obiteljski odmor. Provjerite razpoloživost i saznajte cijene, popuste i specijalne ponude. Garantiramo najnižu cijenu! Rezervirajte svoj aparman online!


Studio apartman za 2 osobe (ID 512) ima ukupno 2 ležaja (osnovnih ležaja: 2 i pomoćnih ležaja: 0. Površina apartmana je 25m2 i nalazi se na 1.Studio apartman za 2 osobe (ID 512) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Studio apartman za 2 osobe (ID 512) je od € 35.96 do € 162.02.

Studio apartman za 3 osobe (ID 513) ima ukupno 3 ležaja (osnovnih ležaja: 2 i pomoćnih ležaja: 1. Površina apartmana je 25m2 i nalazi se na 1.Studio apartman za 3 osobe (ID 513) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Studio apartman za 3 osobe (ID 513) je od € 40.00 do € 180.02.

Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 514) ima ukupno 4 ležaja (osnovnih ležaja: 2 i pomoćnih ležaja: 2. Površina apartmana je 30-36m2 i nalazi se na 1.Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 514) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 514) je od € 51.20 do € 230.45.

Apartman za 3 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 517) ima ukupno 5 ležaja (osnovnih ležaja: 3 i pomoćnih ležaja: 2. Površina apartmana je 46-50m2 i nalazi se na 1.Apartman za 3 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 517) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Apartman za 3 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 517) je od € 72.04 do € 324.05.

Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe + 2 pomoćna ležaja (ID 518) ima ukupno 6 ležaja (osnovnih ležaja: 4 i pomoćnih ležaja: 2. Površina apartmana je 46-50m2 i nalazi se na 1.Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe + 2 pomoćna ležaja (ID 518) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe + 2 pomoćna ležaja (ID 518) je od € 202.53 do € 291.65.

Jamstvo najbolje cijene
Bez rezervacijske pristojbe. Uštedite novac!
Sigurno plaćanje
putem bankovne doznake i kreditnih kartica.
Govorimo vaš jezik
Ovdje smo da pomognemo 24/7
Plaćanje po dolasku
Rezervirajte sad i platite po dolasku u Hrvatsku.
Nema dodatnih troškova
Bez troškova rezervacije ili naknada za plaćanje karticom!
Visoki postotak zadovoljnih klijenata
Više od 98% naših klijenata zadovoljno je s našim korisničkim uslugama.

Mjesto

Pošta
4000 m
Hitna pomoć
4000 m
Diskoteka
4000 m
Hotelski bazen
100 m
Sportski centar
100 m
Benzinska pumpa
4000 m
Restoran
100 m
Market
200 m
Centar
4000 m
More
100 m
Plaža
100 m
Zračna luka

Rovinj

Rovinj je danas jedno od najrazvijenijih turističkih središta Hrvatske s izvrsnom ponudom hotela, turističkih naselja i kampova te marinom. Okružuje ga očuvana priroda kao integralni dio periferije grada. Područje Rovinja bilo je naseljeno u prapovijesti, a u ranom sr. vijeku R. je bio naselje s utvrdom na vrhu brežuljka te s crkvom sv. Jurja, u kojoj se čuvalo tijelo sv. Eufemije (prema legendi, čudovito doplutalo u mramornome sarkofagu). Sedam stoljeća mletačke vlasti (do 1797) označilo je stalni rast za Rovinj: demografskoga, gospodarskoga i urbanoga, te je u XVII–XVIII.st. postao jedan od najnaseljenijih gradova sjevernog Jadrana i najvažnije ribarsko središte mletačke Istre. Rovinjski kamenolomi bili su među najvažnijim izvorima kamena za Veneciju. Nakon pada Venecije Rovinj je doživio dvadeset godina političke i društvene nestabilnosti, a od 1815. i početka austrijske vlasti počelo je stabilno doba, koje je trajalo do I. svj. rata. U ovo doba Rovinj gospodarski prosperira;. čak se 1888. otvara se morsko klimatsko lječilište, prvo na hrvatskoj obali. Više...

Rivijera Rovinj - 10 stvari koje biste morali napraviti i posjetiti

Katarina

Otok Katarina jedan od najljepših otoka rovinjskog arhipelaga. Nalazi se na svega nekoliko stotina metara od centra grada tako da je do njega lako doći taxi brodicama. Najposjećenije plaže na otoku Katarina nalaze se na istočnoj strani otoka, a one su pretežno kamenite s nekoliko pristupačnih i privlačnih uvala. Pored istih se nalazi najveći broj usluga koje se nude na otoku, možete stoga koristiti bazen, restoran, caffe bar, ronilački centar, iznajmiti wind surf opremu, teren za igranje odbojke na pijesku, pješčanik za djecu i ostale usluge koje će Vaš boravak na otoku učiniti zanimljivim i ugodnim. Na sjevero-zapadnoj strani otoka nalaze se poznate stijene, Zlatna, Srebrna i Brončana. To su visoke stijene, i do 15-ak metara visine, koje se okomito spuštaju u more čija je dubina oko 3 i više metara. Te su stijene ujedno najatraktivnija lokacija na čitavom arhipelagu za one koji vole skokove u more.

Crveni Otok

Crveni Otok je najveći otok u rovinjskom arhipelagu na kojem su nasipom povezani otočić Sveti Andrija i otočić Maškin, gdje se nalazi velik broj lijepih plaža. Na otoku možete naći zaista veliki broj plaža. Najčešće su to kamenite plaže s uobičajenim uvalama prekrivenim oblucima. Najposjećenije plaže su one koje se nalaze na južnoj strani otoka Sv. Andrije u blizini hotela i depandanse. Pored njih se nalazi veliki broj usluga, a to su: restoran, bazen, mini golf tereni, ronilački centar i ostalo. Jedan manji dio obale pored lučice zasut je šljunkom te je pogodan za djecu i starije osobe. Na zapadnoj strani otoka Sv. Andrija nalazi se nekoliko viših stijena koje omogućuje skakanje u more, a na toj strani otoka lakše ćete pronaći svoj kutak izbjegavajući gužvu i galamu. Otok Maškin rezerviran je za naturiste. Najposjećenije su plaže s južne strane otoka gdje se nalazi bar. Plaže na njemu su kamenite i stjenovite, s nekoliko manjih uvala i pružaju potreban mir i privatnost svim ljubiteljima naturizma.

Bale

Bale je još jedan od tipičnih istarskih gradića izgrađenih na brdu s uskim ulicama i kamenim kućama koji se ističe posebnom atmosferom. Općina Bale smještena nadomak Rovinja,Vodnjana, Kanfanara i Svetvinčenta očuvano je područje Istre koje je izbjeglo sve oblike devastacija. Balama dominira zvonik župne crkve sv. Julijana, izgrađene potkraj 19. stoljeća. Palača Bembo je nedavno potpuno renovirana, a tu je i vrlo lijepa gradska loža dok je središte mjesta zaštićeno zakonom.

Dvigrad

Dvigrad je napušteni srednjovjekovni grad u središnjoj Istri na cesti Rovinj - Pazin u smjeru Kanfanara. Ona se nalazi u draškoj dolini.Povijest naselja je prapovijesna, ona je ostala naseljena sve do 18. stoljeća, nakon kuge stanovnici napustili su selo i osnovali novi grad, Kanfanar.

Limski Kanal

Limski kanal je zaljev na zapadnoj obali Istre između Vrsara i Rovinja. Nastao je kao estuarij (potopljeno riječno ušće) rijeke Pazinčice koja danas ponire u Pazinskoj jami kod Pazina, a u prošlosti se je ulijevala u more u Limskom kanalu. U njezino staro korito je prodrlo more te je tako nastao današnji zaljev te on nije fjord kao što se često pogrešno govori (fjord je zaljev nastao radom ledenjaka).

Palud

Budući da u park ne zalaze lovci, ovdje je i bogato stanište fazana, trčki i prepelica. Tu kontinuirano žive i gnijezde se razne vrste divljih pataka, liski, gnjuraca i kokošica, grmuša, vuga, djetlića, treptaljki, svrački... Uz autohtone guste šume s krasnim primjercima hrasta medunca i crnike, na sjevernom dijelu močvare nalazi se i prava prašuma s ogromnim vrbama. Na otoćićima Dvije sestrice gnijezde se galebovi, a rt Gustinja, zbog vrlo vrijedne crnike, jedinstven je “rezervat šumske vegetacije”.

Old Town Rovinj

Predivno je doživjeti stari dio grada bogat brojnim romaničko-gotičkim, renesansnim, baroknim, neoklasicističkim prozorima, balkonima, baladurama, altanama (terasama na krovu), portalima, skalinadama. Šetajući uskim ulicama i trgovima bit ćemo fascinirani ljepotom usko zbijenih visokih kuća koje jedna drugu podupiru na kosini podno crkve Sv. Eufemije. Nekad zaštićene sigurnim ranosrednjovjekovnim i renesansnim gradskim bedemima djelomično očuvanim do danas na južnoj i sjevernoj strani starog grada.

St. Euphemia

Crkva je rekonstruirana između 1725. i 1736. godine, u baroknom venecijanskom stilu, po projektu venecijanskog arhitekta Giovannija Scalfarotta, čiji projekt nije u potpunosti zadovoljio građane pa ga je dopunio Giovanni Dozzi. Unutar crkve nalazi se sarkofag kršćanske mučenice Sv. Eufemije, koji je u grad dopremljen 800. godine. Sama crkva je duga 51 metar, a široka 30 metara, visina srednje lađe je 17 metara. Uz crkvu nalazi se i zvonik, čija je izgradnja započela 1651. godine, a trajala je 26 godina. Na vrhu zvonika visokog 62 metra (najviši u Istri) nalazi se bakreni kip Sv. Eufemije postavljen 1758. godine, na mjesto ranijeg drvenog kipa kojega je 1756. godine uništio udar groma. Današnji kip je visok 4,70 metara.

Parenzana

Trasa nekadašnje pruge Parenzane pretvorena je u pravu atrakciju za pješake i bicikliste! Prolazeći bar dijelom njene 78 km duge trase, oduševit će vas njeni tuneli, mostovi i vijadukti, ali i lijepe šume, a u sjećanju će vam zasigurno ostati i pitoreskni gradići na brežuljcima među čijim zidinama možete kušati vrhunske gurmanske specijalitete Istre!

Najbliža plaža

Plaža Amarin

Jedna od najljepših plaža je Amarin, a nalazi se tri kilometra sjeverno od centra Rovinja. Plaža se proteže dugo uz obalu pružajući velik izbor mjesta za kupanje, od onih finih šljunčanih do kamenitih i betoniranih dijelova, gdje će svatko naći svoje mjesto. Plaža Amarin je nagrađena Plavom zastavom kao simbolom visoke kvalitete i usluge. Na njoj se iznajmljuju ležaljke, suncobrani, pedaline, skuteri i daske za jedrenje, a možete se zabavljati i igrajući odbojku na plaži. Iznad plaže nalazi se poznato turističko naselje i kamp Amarin, gdje ćete naći velik izbor restorana, barova, različitih trgovina i otvoreni bazen. Plaža Amarin zbog blagog ulaza u more prikladna je za djecu i starije ljude, ali isto tako i za mlade ljude koji mogu uživati u raznim aktivnostima i zabavljati se uz bogat noćni program.

O plaži

Vrste plaža

Sportske aktivnosti

Preporučuje se