USPOREDBA
Od:
€ 62,23
Za točne cijene unesite datume.
Ukupna cijena
0.00 €
Rezerviraj 

Turističko naselje 236 Vrsar

Hrvatska Istra Vrsar
Obiteljski odmor
Plaža Belvedere

Rezervacija

Provjeri cijene i raspoloživost i odaberi apartman

Studio apartman za 3 osobe
ID 530
Gosti:
Veličina:
2 + 1
40 m2
Sobe:
Kat:
1
1
Klima
Sat TV
od Ukupna cijena € 62,23 € 62,23 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Apartman za 3 osobe
ID 531
Gosti:
Veličina:
2 + 1
30-38 m2
Sobe:
Kat:
1
1
Klima
Sat TV
od Ukupna cijena € 69,10 € 69,10 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Apartman za 4 osobe
ID 532
Gosti:
Veličina:
2 + 2
45-51 m2
Sobe:
Kat:
1
1
Klima
Sat TV
od Ukupna cijena € 86,42 € 86,42 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Apartman za 4 osobe sa pomoćnim ležajem i 2 sobe
ID 533
Gosti:
Veličina:
4 + 1
45-55 m2
Sobe:
Kat:
2
1
Klima
Sat TV
od Ukupna cijena € 270,07 € 270,07 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe + 2 pomoćna ležaja
ID 534
Gosti:
Veličina:
4 + 2
76-79 m2
Sobe:
Kat:
2
1
Klima
Sat TV
od Ukupna cijena € 270,07 € 270,07 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Ovdje ćete pronaći najbolje ponude.
Cijene mogu porasti pa zajamčite svoju rezervaciju već danas.

Opće informacije

O smještaju

Opis plaže


Turističko naselje 236 Vrsar nalazi se u Vrsar (Regija Istra). Turističko naselje 236 Vrsar ima 5 apartmana: Studio apartman za 3 osobe (ID 530), Apartman za 3 osobe (ID 531), Apartman za 4 osobe (ID 532), Apartman za 4 osobe sa pomoćnim ležajem i 2 sobe (ID 533), Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe + 2 pomoćna ležaja (ID 534).

Turističko naselje 236 Vrsar udaljen je od centra 200m i udaljen je 100m od plaže. Turističko naselje 236 Vrsar je pogodan za: Obiteljski odmor. Provjerite razpoloživost i saznajte cijene, popuste i specijalne ponude. Garantiramo najnižu cijenu! Rezervirajte svoj aparman online!


Studio apartman za 3 osobe (ID 530) ima ukupno 3 ležaja (osnovnih ležaja: 2 i pomoćnih ležaja: 1. Površina apartmana je 40m2 i nalazi se na 1.Studio apartman za 3 osobe (ID 530) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Studio apartman za 3 osobe (ID 530) je od € 43.22 do € 194.45.

Apartman za 3 osobe (ID 531) ima ukupno 3 ležaja (osnovnih ležaja: 2 i pomoćnih ležaja: 1. Površina apartmana je 30-38m2 i nalazi se na 1.Apartman za 3 osobe (ID 531) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Apartman za 3 osobe (ID 531) je od € 47.98 do € 216.07.

Apartman za 4 osobe (ID 532) ima ukupno 4 ležaja (osnovnih ležaja: 2 i pomoćnih ležaja: 2. Površina apartmana je 45-51m2 i nalazi se na 1.Apartman za 4 osobe (ID 532) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Apartman za 4 osobe (ID 532) je od € 60.02 do € 270.07.

Apartman za 4 osobe sa pomoćnim ležajem i 2 sobe (ID 533) ima ukupno 5 ležaja (osnovnih ležaja: 4 i pomoćnih ležaja: 1. Površina apartmana je 45-55m2 i nalazi se na 1.Apartman za 4 osobe sa pomoćnim ležajem i 2 sobe (ID 533) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Apartman za 4 osobe sa pomoćnim ležajem i 2 sobe (ID 533) je od € 187.55 do € 270.07.

Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe + 2 pomoćna ležaja (ID 534) ima ukupno 6 ležaja (osnovnih ležaja: 4 i pomoćnih ležaja: 2. Površina apartmana je 76-79m2 i nalazi se na 1.Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe + 2 pomoćna ležaja (ID 534) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe + 2 pomoćna ležaja (ID 534) je od € 187.55 do € 270.07.

Jamstvo najbolje cijene
Bez rezervacijske pristojbe. Uštedite novac!
Sigurno plaćanje
putem bankovne doznake i kreditnih kartica.
Govorimo vaš jezik
Ovdje smo da pomognemo 24/7
Plaćanje po dolasku
Rezervirajte sad i platite po dolasku u Hrvatsku.
Nema dodatnih troškova
Bez troškova rezervacije ili naknada za plaćanje karticom!
Visoki postotak zadovoljnih klijenata
Više od 98% naših klijenata zadovoljno je s našim korisničkim uslugama.

Mjesto

Pošta
200 m
Hitna pomoć
200 m
Diskoteka
2000 m
Hotelski bazen
50 m
Sportski centar
100 m
Benzinska pumpa
200 m
Restoran
100 m
Market
50 m
Centar
200 m
More
100 m
Plaža
100 m
Zračna luka

Vrsar

Vrsar, primorsko mjestašce na zapadu Istre, s izrazito turističkom orijentacijom i kvalitetnim smještajnim kapacitetima, obiluje raskošnim prirodnim resursima - ugodnim plažama i lijepim priobaljem te bogatim zaleđem. Zasigurno su i to bili razlozi što je u ovo mjesto svojevremeno »zalutao« i u njega se zaljubio talijanski avanturist, pisac i zavodnik te poznati gurman, Giacomo Casanova.Naziv Vrsar (tal. Orsera) vrlo je star. U srednjovjekovnim latinskim dokumentima, ime našega gradića nalazimo u raznim varijantama: Ursaria, Ursarium, Vrsarium, Orsaria... Imenom Ursaria označavala se čak obala te obala između Funtane i Lima. U korijenu naziva Ursaria sačavala se, tako misle lingvisti, staromediteranska riječ "ur" (izvor). Drevni mediteranski pomorci su, ploveći uz zapadnu obalu Istre, uzimali pitku vodu s izvora na obali između Funtane i Vrsara te je tako nastao naziv Ursaria. Pod tim imenom Vrsar je bio poznat u rimsko i bizantsko doba. U ranom srednjem vijeku Slaveni (Hrvati) su antički naziv prilagodili svom izgovoru. U hrvatskom nazivu "u" je zamijenjeno s "v", a nastavak "ia" se vremenom izgubio. Tako je nastao hrvatski naziv Vrsar.Prema starom nazivu Ursaria nastao je talijanski naziv Orsera. Talijanski geograf Pietro Coppo (16 st.) pogrešno je povezao ime Orsera s rimskom porodicom Orsini od koje se, navodno, neki njen član naselio u Vrsaru i tako dao ime gradu. Isto tako je krivo tumačenje naziva Orsera prema imenu ravenskog nadbiskupa Ursa. Više...

Rivijera Vrsar - 10 stvari koje biste morali napraviti i posjetiti

Koversada

Plaža Koversada je najstarije kampiralište i plaža onih koji su odabrali naturistički način ljetovanja na ovom području. Plaža se nalazi se na ulazu u Limski kanal u blizini mjesta Vrsara. Plaža je prepuna mali uvala i skrivenih oaza, ali tu je i jedna veća pješčana plaža koja je ujedno i najpopularnija. Ukupno je plaža Koversada je duga oko 5 km te ima dijelova koji su šljunčani, kameniti, stjenoviti i pješčani. Na glavnoj pješčanoj plaži uređen je pristup u more za osobe s posebnim potrebama.

Limski Kanal

Limski kanal je zaljev na zapadnoj obali Istre između Vrsara i Rovinja. Nastao je kao estuarij (potopljeno riječno ušće) rijeke Pazinčice koja danas ponire u Pazinskoj jami kod Pazina, a u prošlosti se je ulijevala u more u Limskom kanalu. U njezino staro korito je prodrlo more te je tako nastao današnji zaljev te on nije fjord kao što se često pogrešno govori (fjord je zaljev nastao radom ledenjaka).

Baredine

Jama Baredine nazvana je imenom okolnog terena (baredine), a vjerojatno potječe od riječi bared, koja u lokalnom dijalektu označava zapušteno zemljište. Smještena je u zapadnom dijelu Istre između Poreča, Višnjana i Tara, samo 5 km od obale mora. Krški teren, u kojem je nastala, morski je sediment kredne starosti prekriven zemljom crvenicom(terra rossa). Od vertikalnog ulaza jame, smještenog na 117 metara nadmorske visine, pruža se pogled preko uređenih nasada maslina i vinove loze sve do mora.

Euphrasian Basilica

Sustav Eufrazijeve bazilike čine znamenite građevine: Eufrazijeva bazilika, Župna crkva, Sakristija i cela trikora, Krstionica i zvonik, Maurov oratorij, kao i obližnji biskupski dvor, za koji je najnovijim istraživanjima utvrđeno da pripada istom bizantskom razdoblju kao i bazilika. U njemu je odnedavna smještena sakralna zbirka Porečko-pulske biskupije. Uz prezentaciju arheoloških ostataka, u prvom redu mozaika datiranih već u 3. st., u kompleksu možemo razgledati vrijedne sakralne spomenike i umjetničke predmete starokršćanskoga, ranobizantskog i srednjovjekovnog razdoblja. Bazilika, zapravo katedrala Uznesenja Marijina, počela se graditi 553. na temeljima ranije trobrodne bazilike. Do danas je doživjela niz promjena, pa na izvornom zdanju iz ranokršćanskog perioda stoji treća crkva u gotičkom stilu. Iako su samu zgradu oštetili potresi, ratovi i požari, autentični podni mozaici iz 5. st. ostali su sačuvani i reprezentativan su primjerak ranokršćanskog slikarstva. Prikaz Krista, te likovi mučenika i mučenica, kao i fascinantna kompozicija Bogorodice na prijestolju zadivljuju izradom filigranske finoće. Najstariji pak fragmenti mozika datiraju u 3. st. Blještavi mozaici, kojima su oslikani unutrašnjost i pročelje crkve, idu u red najljepših sačuvanih djela bizantske umjetnosti. Mozaicima su iznad apside predstavljeni apostoli s Isusom, u centralnom dijelu tadašnji biskup Eufrazije s maketom bazilike, anđeli čuvari, Djevica Marija s Isusom u krilu, domaći sveci mučenici, posebice sveti Mauro – prvi biskup, potom mučenik i zaštitnik grada Poreča i cijele istarske biskupije. Uz sam rub slavoluka poredani su polukružno "medaljoni" s likovima mučenica. Dva glavna mozaična prikazanja predstavljaju Navještenje i Vizitaciju koja predstavlja umjetničku rijetkost jer je Blažena Djevica Marija prikazana trudna u susretu s Elizabetom. Trobrodnu katedralu nose dva reda vitkih mramornih stupova s raskošnim kapitelima.

Dino Park Funtana

Dinopark Funtana otvoren je 2009. godine i od tada se svake godine ponuda povećavala da bi dostigli to, šta vam danas mozemo pružiti. Osim dinosaura Dinopark Funtana vam nudi zabavu, avanturu i nezaboravan doživljaj za cijelu obitelj. U parku vam također pružamo i druge vrste zabave. U našoj SHOW-ARENI sa 900 sjedećih mjesta izvode se dnevne predstave VARIATE-CIRKUS i MAGIC SHOW. U areni se nalazi i restoran, internet cafe, dino kino, dječja igraonica. Vani se nalazi dječji vlakić, trampolini, vrtuljci, dino-streljana, igralište, vidikovac, jahanje na dinosaurima i poni konjima, a imate priliku pogledati i dnevne nastupe vožnje motorom po žici na visini od 25 m koju isvodi grupa FLYING DEVILS. Zabavni dio i sve predstave u dinoparku su besplatne. Kročite u svijet prahistorijskih dinosaura

Aquacolors Poreč

Adrenalin on the water slides, relaxation on the Lazy River, or simply enjoying sports – all this and more at the new Aquacolors water park in Poreč. Bring your children or friends and you’ll see that there’s more to Istria than just the sea. Enjoy the best day of your holiday at Aquacolors! You’ll be amazed by the colours, extraordinary shapes and effects. Adrenalin on the water slides, relaxation on the Lazy River, or simply enjoying sports – all this and more at the new Aquacolors water park in Poreč. Bring your children or friends and you’ll see that there’s more to Istria than just the sea. Enjoy the best day of your holiday at Aquacolors!

Parenzana

Trasa nekadašnje pruge Parenzane pretvorena je u pravu atrakciju za pješake i bicikliste! Prolazeći bar dijelom njene 78 km duge trase, oduševit će vas njeni tuneli, mostovi i vijadukti, ali i lijepe šume, a u sjećanju će vam zasigurno ostati i pitoreskni gradići na brežuljcima među čijim zidinama možete kušati vrhunske gurmanske specijalitete Istre!

Luka Vrsar

Uz obalu između grada Funtane i Limskog kanala proteže se antičko-rimska arheološka zona, gdje su na nekoliko mjesta pronađeni tragovi rimskih seoskih vila, tzv. villa rustica, kao i iskopine rimskih kasnoantičkih privatnih i javnih zgrada. Na ostatke rimske arhitekture u luci Vrsar u prvoj polovici 16. stoljeća upozorio je talijanski geograf Coppo u svom djelu ''Del sitto dell Istria'' (O položaju Istre, Venecija 1540.). O razvalinama u luci Pietro Coppo kaže: ''Na većem dijelu obale... su tragovi antičkih zgrada, što dokazuje da je ovdje nekad bio velik broj kuća''. Početkom 21. stoljeća o luci je pisao i češki arheolog Anton Gnirs (1875. – 1933.), navodeći da su mnoge rimske starine nakon spuštanja obale poplavljene.

Necropolis Vrsar

Prije više desetaka godina, točnije 1928. godine, u luci su pronađeni i temelji građevine duge oko 70-ak metara. Budući da je Vrsar tijekom rimske vladavine bio važno trgovačko središte, prema mišljenju arheologa, pronađeni ostaci pripadaju rimskom magazinu za trgovačku robu (lat. Horreum), o čemu svjedoče i rimski lučki uređaji te nekad vidljivi ostaci rimskog lučkog nasipa.

Najbliža plaža

Plaža Belvedere

Turističko naselje Belvedere u Vrsaru smješteno je na blagoj padini neposredno uz plažu, nadomak rive i starogradske jezgre Vrsara. Iz soba i apartmana Belvedere pruža se prekrasan pogled na more, otoke i marinu.

O plaži

Vrste plaža

Sportske aktivnosti

Preporučuje se