USPOREDBA
Od:
€ 54,29
Za točne cijene unesite datume.
Ukupna cijena
0.00 €
Rezerviraj 

Turističko naselje 254 Savudrija

Hrvatska Istra Umag
Dobrodošli ljubimci
Plaža Kanegra

Rezervacija

Provjeri cijene i raspoloživost i odaberi apartman

Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja
ID 567
Gosti:
Veličina:
2 + 2
38,5 m2
Sobe:
Kat:
1
0
Sat TV
od Ukupna cijena € 54,29 € 54,29 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Apartman za 4 osobe sa pomoćnim ležajem i 2 sobe
ID 568
Gosti:
Veličina:
4 + 1
46 m2
Sobe:
Kat:
2
0
Sat TV
od Ukupna cijena € 61,78 € 61,78 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe + 2 pomoćna ležaja
ID 569
Gosti:
Veličina:
4 + 2
60 m2
Sobe:
Kat:
2
0
Sat TV
od Ukupna cijena € 67,39 € 67,39 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Ovdje ćete pronaći najbolje ponude.
Cijene mogu porasti pa zajamčite svoju rezervaciju već danas.

Opće informacije

O smještaju

Opis plaže


Turističko naselje 254 Savudrija nalazi se u Savudrija (Regija Istra). Turističko naselje 254 Savudrija ima 3 apartmana: Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 567), Apartman za 4 osobe sa pomoćnim ležajem i 2 sobe (ID 568), Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe + 2 pomoćna ležaja (ID 569).

Turističko naselje 254 Savudrija udaljen je od centra 10000m i udaljen je 100m od plaže. Turističko naselje 254 Savudrija je pogodan za: Dobrodošli ljubimci. Provjerite razpoloživost i saznajte cijene, popuste i specijalne ponude. Garantiramo najnižu cijenu! Rezervirajte svoj aparman online!


Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 567) ima ukupno 4 ležaja (osnovnih ležaja: 2 i pomoćnih ležaja: 2. Površina apartmana je 38,5m2 i nalazi se na 0.Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 567) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 567) je od € 37.70 do € 172.24.

Apartman za 4 osobe sa pomoćnim ležajem i 2 sobe (ID 568) ima ukupno 5 ležaja (osnovnih ležaja: 4 i pomoćnih ležaja: 1. Površina apartmana je 46m2 i nalazi se na 0.Apartman za 4 osobe sa pomoćnim ležajem i 2 sobe (ID 568) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Apartman za 4 osobe sa pomoćnim ležajem i 2 sobe (ID 568) je od € 42.90 do € 198.44.

Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe + 2 pomoćna ležaja (ID 569) ima ukupno 6 ležaja (osnovnih ležaja: 4 i pomoćnih ležaja: 2. Površina apartmana je 60m2 i nalazi se na 0.Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe + 2 pomoćna ležaja (ID 569) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe + 2 pomoćna ležaja (ID 569) je od € 46.80 do € 215.29.

Jamstvo najbolje cijene
Bez rezervacijske pristojbe. Uštedite novac!
Sigurno plaćanje
putem bankovne doznake i kreditnih kartica.
Govorimo vaš jezik
Ovdje smo da pomognemo 24/7
Plaćanje po dolasku
Rezervirajte sad i platite po dolasku u Hrvatsku.
Nema dodatnih troškova
Bez troškova rezervacije ili naknada za plaćanje karticom!
Visoki postotak zadovoljnih klijenata
Više od 98% naših klijenata zadovoljno je s našim korisničkim uslugama.

Mjesto

Pošta
10000 m
Hitna pomoć
10000 m
Diskoteka
5000 m
Hotelski bazen
10000 m
Sportski centar
200 m
Benzinska pumpa
10000 m
Restoran
100 m
Market
100 m
Centar
10000 m
More
100 m
Plaža
100 m
Zračna luka

Savudrija

Savudrija, malo ribarsko mjesto na sjeverozapadnoj strani istarskog poluotoka, omiljena je romantična oaza zaljubljenicima u ljepotu, povijest i morsko plaventilo. Kako legenda kaže, ime je dobila po sinu njemačkog cara Barbarosse – Ottu, koji se u pomorskoj bici kod Savudrije 1177. godine protiv ujedinjene flote pape Aleksandra III. pokušao sakriti u jednoj cisterni. “Salvo re” (spašen kralj) tako postaje toponim Salvore, odnosno Savudrija. Više...

Rivijera Umag - 10 stvari koje biste morali napraviti i posjetiti

Kanegra

Plaža Kangera nalazi se u blizini mjesta Savudrija ispod istoimenog turističkog naselja koje nudi raznovrsne sadržaje za djecu i odrasle. Smještena je u jednoj od najljepših uvala na zapadnoj obali Istre. Okružena je zelenilom koje pruža ugodnu hladovinu idealna je za cjelodnevni boravak. Plaža je prekrivena sitnim šljunkom koje lagano uranja u more pa je idealna i za obitelji s malom djecom. Turističko naselje Kanegra uključuje i naturistički kamp te naturističku plažu.

Laguna Stella Maris

Ova prekrasna šljunčana plaža smještena je u Laguni Stella Maris, 3 km od centra Umaga. Okružena je zelenilom borovih stabala koji je ujedno odvajaju od glavne ceste. Ova urbana plaža nudi niz sadržaja za zabavu i cjelodnevni boravak na plaži, od ugostiteljskih objekata do izvrsne ponude vodenih sportova. Zbog svojih kvaliteta, čistoće mora i uređenja već niz godina nagrađivana je prestižnom nagradom Plavom zastavom.

Savudrija

Savudrija, malo ribarsko mjesto na sjeverozapadnoj strani istarskog poluotoka, omiljena je romantična oaza zaljubljenicima u ljepotu, povijest i morsko plaventilo. Kako legenda kaže, ime je dobila po sinu njemačkog cara Barbarosse – Ottu, koji se u pomorskoj bici kod Savudrije 1177. godine protiv ujedinjene flote pape Aleksandra III. pokušao sakriti u jednoj cisterni. “Salvo re” (spašen kralj) tako postaje toponim Salvore, odnosno Savudrija.

Butori ponor

Slap je ograđen, a staza do njegovog podnožja je uređena i zaštićena ogradom tako da ćete se lako spustiti. Slap je na rječici Arđili, a ispod slapa je i ponor.

Parenzana

Trasa nekadašnje pruge Parenzane pretvorena je u pravu atrakciju za pješake i bicikliste! Prolazeći bar dijelom njene 78 km duge trase, oduševit će vas njeni tuneli, mostovi i vijadukti, ali i lijepe šume, a u sjećanju će vam zasigurno ostati i pitoreskni gradići na brežuljcima među čijim zidinama možete kušati vrhunske gurmanske specijalitete Istre!

Belvedere Novigrad

Do lođe se, s njene zapadne strane, nalazi polukružni prolaz Porta a marina koji vodi k moru. Lučna konstrukcija prolaza u svom zaglavnom kamenu nosi datum 1649, ali ona je prenesena u 19. st. sa sjeverozapadne strane grada, prilikom uređenja novog gradskog parka.

City walls Novigrad

Djelo je to lokalnih majstora koji su dugo i uporno, nakon razvoja niskih bastiona, na svoj arhaični način podizali i popravljali visoke zidine građene od priklesanog lomljenca s karakterističnom 'merlaturom'. Obnavljane su kroz različita razdoblja. Ojačane su okruglim renesansnim kulama, dok se četverokutna kula iz ranijeg razdoblja nalazi pokraj nekadašnjih glavnih, ulaznih, gradskih vratiju. Najnovije sanacije zidina, uz Prolaz Venecija i obalnog dijela parka Brolo, izvršene su 2004/2005. godine.

Tennis Umag

Umaški turnir spada među najatraktivnije svjetske profesionalne muške turnire u klasi International series organizacije ATP, a zaslužan je za razvoj brojnih teniskih škola, kampova i teniskih turnira na području Umaga, koji se danas može podičiti s 60 modernih tenis terena te impresivim ITC teniskim centrom Stella Maris.

Lapidarium Novigrad

Muzeološka zbirka obuhvaća arhitektonske elemente (pragove, nadprozornike, tranzene, grbove i dr.) te, većim dijelom, elemente liturgijskog namještaja (oltarne ploče, dijelove ciborija, pilastre, kapitele i dr.) obuhvaćajući razdoblja od 1. do 18. stoljeća. Najvažniji dio novigradskog lapidarija ranosrednjovjekovna je zbirka u kojoj se ističe dobro saečuvani Mauricijev ciborij s kraja 8. stoljeća, jedan od rijetkih primjera rane karolinške umjetnosti na ovomu području. Od godine 1964. do 1993. zbirka je bila smještena u prizemlju barokne palae’e Rigo. U razdoblju 1994. do 1998. zbirka je bila deponirana te su izvršeni konzervatorsko-restauratorski radovi. Danas je ova dragocjena zbirka pohranjena u Muzeju - Museo Lapidarium, a najreprezentativniji njezini djelovi čine stalni muzeološki postav. Muzej je građen od 2003. do 2006. (arhitektonski biro Randić-Turato iz Rijeke). Suvremeni arhitektonski koncept ne samo da daje dostojan okvir spomomenicima-izlošcima nego je revitalizirao urbani prostor grada te predstavlja uspješnu interpolaciju nove zgrade u povijesnu jezgru.

Najbliža plaža

Plaža Kanegra

Plaža Kangera nalazi se u blizini mjesta Savudrija ispod istoimenog turističkog naselja koje nudi raznovrsne sadržaje za djecu i odrasle. Smještena je u jednoj od najljepših uvala na zapadnoj obali Istre. Okružena je zelenilom koje pruža ugodnu hladovinu idealna je za cjelodnevni boravak. Plaža je prekrivena sitnim šljunkom koje lagano uranja u more pa je idealna i za obitelji s malom djecom. Turističko naselje Kanegra uključuje i naturistički kamp te naturističku plažu.

O plaži

Vrste plaža

Sportske aktivnosti

Preporučuje se