USPOREDBA
Od: 48.00 €
Za točne cijene unesite datume.
Ukupna cijena
992.00 €
Rezerviraj 

Apartmani 66 Pješčana Uvala

Hrvatska Istra Medulin
Smještaj uz more
Plaža Pješčana Uvala

Rezervacija

Provjeri cijene i raspoloživost i odaberi apartman

Studio apartman za 2 osobe
ID 98
Gosti:
Veličina:
2 + 0
20 m2
Sobe:
Kat:
1
0
Sat TV
od Ukupna cijena € 48.00 € 48.00 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Studio apartman za 3 osobe
ID 1059
Gosti:
Veličina:
3 + 0
31 m2
Sobe:
Kat:
1
0
Klima
Sat TV
Pogled na more
od Ukupna cijena € 66.00 € 66.00 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Ovdje ćete pronaći najbolje ponude.
Cijene mogu porasti pa zajamčite svoju rezervaciju već danas.

Opće informacije

O smještaju

Opis plaže


Apartmani 66 Pješčana Uvala nalazi se u Pješčana Uvala (Regija Istra). Apartmani 66 Pješčana Uvala ima 3 apartmana: Studio apartman za 2 osobe (ID 98), Apartman za 6 osoba sa 3 spavaće sobe (ID 101), Studio apartman za 3 osobe (ID 1059).

Apartmani 66 Pješčana Uvala udaljen je od centra 150m i udaljen je 250m od plaže. Apartmani 66 Pješčana Uvala je pogodan za: Smještaj uz more. Provjerite razpoloživost i saznajte cijene, popuste i specijalne ponude. Garantiramo najnižu cijenu! Rezervirajte svoj aparman online!


Studio apartman za 2 osobe (ID 98) ima ukupno 2 ležaja (osnovnih ležaja: 2 i pomoćnih ležaja: 0. Površina apartmana je 20m2 i nalazi se na 0.Studio apartman za 2 osobe (ID 98) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Studio apartman za 2 osobe (ID 98) je od € 48.00 do € 54.00.

Apartman za 6 osoba sa 3 spavaće sobe (ID 101) ima ukupno 6 ležaja (osnovnih ležaja: 6 i pomoćnih ležaja: 0. Površina apartmana je 100m2 i nalazi se na 1.Apartman za 6 osoba sa 3 spavaće sobe (ID 101) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Apartman za 6 osoba sa 3 spavaće sobe (ID 101) je od € do € .

Studio apartman za 3 osobe (ID 1059) ima ukupno 3 ležaja (osnovnih ležaja: 3 i pomoćnih ležaja: 0. Površina apartmana je 31m2 i nalazi se na 0.Studio apartman za 3 osobe (ID 1059) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Studio apartman za 3 osobe (ID 1059) je od € 66.00 do € 78.00.

Jamstvo najbolje cijene
Bez rezervacijske pristojbe. Uštedite novac!
Sigurno plaćanje
putem bankovne doznake i kreditnih kartica.
Govorimo vaš jezik
Ovdje smo da pomognemo 24/7
Plaćanje po dolasku
Rezervirajte sad i platite po dolasku u Hrvatsku.
Nema dodatnih troškova
Bez troškova rezervacije ili naknada za plaćanje karticom!
Visoki postotak zadovoljnih klijenata
Više od 98% naših klijenata zadovoljno je s našim korisničkim uslugama.

Lokacija

Pošta
4000 m
Hitna pomoć
2000 m
Diskoteka
4000 m
Hotelski bazen
1500 m
Sportski centar
500 m
Benzinska pumpa
1000 m
Restoran
150 m
Market
200 m
Centar
150 m
More
250 m
Plaža
250 m
Zračna luka
11000 m

Pješčana Uvala

Pješčana uvala (pješčana plaža) je moderno naselje koje postoji tek 30 godina, a to je otkrio plivača u prilogu naravno pješčanim plažama.Grad je dobio ime po ovoj plaži koja dominira između dva poluotoka. Pješčana uvala je moderno turističko naselje sa pješčanim i šljunčanim plažama. Više...

Rivijera Medulin - 10 stvari koje biste morali napraviti i posjetiti

Bijeca

Medulin je danas poznato turističko odredište s izuzetnom ponudom smještaja i sadržaja. Krasi ga predivna obala i brojni otočići razasuti oko njega te velik izbor plaža. Najpoznatija plaža u Medulinu je plaža Bijeca koja se prostire kilometar uz obalu. Plaža je pješčana s blagim ulazom u more što je prikladno za djecu i starije ljude, a mlade će privući igra odbojke u plićaku. Na njoj se mogu unajmiti ležaljke i suncobrani, a djeca će se zaigrano satima spuštati niz aquagan. Iznad plaže može se naći mjesto u ugodnoj sjeni stabala pa na plaži Bijeca možete provesti cijeli dan. U mjestu se nalaze brojni restorani, trgovine i barovi. Medulin je savršeno mjesto za odmor gdje možete naći mir, a i dobru zabavu.

Rt Kamenjak

Na najjužnijem dijelu istarskog poluotoka nalazi se rt Kamenjak, zaštićeni park koji skriva tajne prirode. Obala se proteže 30-tak kilometara otkrivajući mnoge uvale i otočiće i plaže. Čisto more i netaknute prirodne ljepote privlače mnoge turiste koji su u potrazi za mirom. Na Kamenjaku se nalazi nekoliko pješčanih plaža koje su prikladne za obitelji s djecom, ali obala je uglavnom kamenita s ravnim stijenama gdje možete uživati na suncu. Kamenjak je poznato ronilačko odredište zbog izuzetno bogatog podmorja. Na južnom dijelu djeluju jake morske struje pa se kupačima preporuča oprez, a idealni su uvjeti za surfere. Na jugozapadnom dijelu rta nalazi se Safari bar gdje se možete okrijepiti nekim osvježavajućim pićem i laganim zalogajem.

Porer

Svjetionik je izgrađen 1833. godine na vrhu istoimene hridi jugozapadno od južnog rta poluotoka Istre. Sastoji se od visoke okrugle kamene kule i prizemne zgrade ukupne površine 220m2. U sklopu svjetionika nalazi se skladište, motornica, 3 pristana, dizalica i spremište za čamac svjetioničara. Napajanje zgrade je 220V AC (iz javne električne mreže), dok se vodom opskrbljuje iz vlastite cisterne. Svjetionik je automatiziran i uključen u sustav daljinskog nadzora. Na svjetioniku je stalna svjetioničarska posada.

Arena Pula

Pulska Arena ili Amfiteatar u Puli najveći je i najsačuvaniji spomenik antičkog graditeljstva u Hrvatskoj. Po veličini zauzima 6. mjesto među rimskim amfiteatrima na svijetu, te je jedini u svijetu čija su sva tri rimska arhitektonska reda u potpunosti očuvana. Sagrađena je u 1. stoljeću, u vrijeme vladavine cara Vespazijana. Prije 3000 godina u Areni se moglo prisustvovati na popularne gladijatorske borbe koje su se zbivale u središnjem ravnom predjelu arene, a danas na istom mjestu se odvijaju većina ljetnhi nastupa i koncerata.

Forum Pula

Augustov hram, ostaci "Dijanina" hrama, Kapitolija i Bazilike, integrirani u srednjovjekovnu Komunalnu palaču, najznačajniji je arhitektonski sklop povijesne jezgre Pule, jedini sačuvan u Hrvatskoj i vrlo rijedak u Europi. Središte rimskih gradova činili su forumi na kojima su dominirali hramovi i bazilike, a bili su najvažniji gradski društveni prostor, mjesto okupljanja građana. Pulski je Forum bio podijeljen na niži plebejski dio i na viši patricijski - podignuti plato oko hramova. U doba Rimske republike na Forumu su dominirali Kapitolinski hram, vjerojatno posvećen bogu Herkulu zaštitniku Pule, i Bazilika koja integrira funkcije sudstva, administrativnih djelatnosti i trgovine. U doba cara Augusta uz Kapitolij i Baziliku podižu se hramovi blizanci, istočno tzv. "Dijanin hram", a zapadno Augustov hram, građen između 4. i 14. godine. Uz Forum, kraj uspona (clivus) koji vodi prema utvrdi (castrum), nalazila se riznica (aerarium). Posebno značenje i vrijednost ovome prostoru daje više od dva milenija neprekinutog odvijanja najvažniji funkcija na jednom mjestu.

Triumphal Arch of Sergius

Jedan od najočuvanijih i svakako najljepših antičkih spomenika našeg grada nalazi se u strogom centru. To je Slavoluk Sergijevaca ili kako ga mi Puljani nazivamo «Zlatna vrata», jer se naslanjao uz gradska vrata (Porta Aurea), tako nazvana zbog bogatstva ukrasnog luka ili zbog pozlate vratnica. Ta su vrata i bedem srušeni su početkom XIX stoljeća, odlukama ondašnjih gradskih bandoglavaca, zbog urbanizacije i širenja grada van bedema.

Lighting Giants

Don't miss Pula's latest attraction, a stunning lighting display at the city's circa 1856 Uljanik shipyard, one of the world's oldest working shipyards. Renowned lighting designer Dean Skira has lit up the shipyard's iconic cranes in 16,000 different colour schemes, which come alive four times every evening on the hour, starting at 9pm for 15 minutes.

Brijuni

Brijuni su otočje i nacionalni park u Jadranskom moru, na hrvatskom dijelu Jadrana. Nalaze se koji kilometar zapadno od istarske obale, nasuprot mjesta Fažana, te se sastoje od 14 otoka i otočića ukupne površine 33,9 km kvadratna (površina otoka i akvatorija; na brijunski akvatorij otpada 80% ukupne površine). Dva najveća otoka su Veliki Brijun 7 km2 i Mali Brijun 1,7 km2, a manji su Sveti Marko, Gaz, Okrugljak, Šupin, Šupinić, Galija, Grunj, Vanga, Madona, Vrsar, Kozada i Sveti Jerolim.

Aquarium Pula

Aquarium Pula nalazi se u austrougarskoj utvrdi Verudela sagrađenoj 1886. godine na istoimenom poluotoku, 3 km udaljenom od centra Pule. Prenamjena utvrde u akvarij kontinuirano se odvija od 2002. godine. Akvarijski postav smješten je u 60-ak bazena u prizemlju, rovu i prvom katu utvrde. Na površini od približno 2000 m2 posjetitelji će upoznati organizme sjevernog i južnog Jadrana, tropske morske i slatkovodne ribe kao i predstavnike europskih rijeka i jezera.

Najbliža plaža

Plaža Pješčana Uvala

U mjestu Pješčana uvala koje je i dobilo ime po predivnoj pješčanoj uvali nalazi se marina i pješčano-šljunčana plaža. Okružena je gustim krošnjama stabala koja će Vam osigurati hladovinu tijekom cijelog dana. Plaža je idealna za malu djecu i neplivače zbog blagog ulaza u more, koje je kristalno čisto i pruža ugodan osjećaj. Uz obalu se proteže šetalište s brojnim ugostiteljskim objektima i raznim turističkim sadržajima, a osobito su poznati vrhunski restorani.

O plaži

Vrste plaža

Sportske aktivnosti

Preporučuje se