USPOREDBA
Od:
€ 74,40
Za točne cijene unesite datume.
Ukupna cijena
0.00 €
Rezerviraj 

Apartmani 771 Fažana

Hrvatska Istra Fažana
Povoljan smještaj
Plaža Dječje igralište

Rezervacija

Provjeri cijene i raspoloživost i odaberi apartman

Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja
ID 1798
Gosti:
Veličina:
2 + 2
50 m2
Sobe:
Kat:
1
1
Klima
Sat TV
od Ukupna cijena € 74,40 € 74,40 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja
ID 1800
Gosti:
Veličina:
2 + 2
50 m2
Sobe:
Kat:
1
1
Klima
Sat TV
od Ukupna cijena € 74,40 € 74,40 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja
ID 1801
Gosti:
Veličina:
2 + 2
50 m2
Sobe:
Kat:
1
2
Klima
Sat TV
od Ukupna cijena € 74,40 € 74,40 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Ovdje ćete pronaći najbolje ponude.
Cijene mogu porasti pa zajamčite svoju rezervaciju već danas.

Opće informacije

O smještaju

Opis plaže


Apartmani 771 Fažana nalazi se u Fažana (Regija Istra). Apartmani 771 Fažana ima 4 apartmana: Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 1798), Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe + 2 pomoćna ležaja (ID 1799), Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 1800), Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 1801).

Apartmani 771 Fažana udaljen je od centra 150m i udaljen je 300m od plaže. Apartmani 771 Fažana je pogodan za: Povoljan smještaj. Provjerite razpoloživost i saznajte cijene, popuste i specijalne ponude. Garantiramo najnižu cijenu! Rezervirajte svoj aparman online!


Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 1798) ima ukupno 4 ležaja (osnovnih ležaja: 2 i pomoćnih ležaja: 2. Površina apartmana je 50m2 i nalazi se na 1.Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 1798) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 1798) je od € 62.40 do € 104.40.

Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe + 2 pomoćna ležaja (ID 1799) ima ukupno 6 ležaja (osnovnih ležaja: 4 i pomoćnih ležaja: 2. Površina apartmana je 70m2 i nalazi se na 1.Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe + 2 pomoćna ležaja (ID 1799) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe + 2 pomoćna ležaja (ID 1799) je od € do € .

Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 1800) ima ukupno 4 ležaja (osnovnih ležaja: 2 i pomoćnih ležaja: 2. Površina apartmana je 50m2 i nalazi se na 1.Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 1800) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 1800) je od € 62.40 do € 104.40.

Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 1801) ima ukupno 4 ležaja (osnovnih ležaja: 2 i pomoćnih ležaja: 2. Površina apartmana je 50m2 i nalazi se na 2.Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 1801) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 1801) je od € 62.40 do € 104.40.

Jamstvo najbolje cijene
Bez rezervacijske pristojbe. Uštedite novac!
Sigurno plaćanje
putem bankovne doznake i kreditnih kartica.
Govorimo vaš jezik
Ovdje smo da pomognemo 24/7
Plaćanje po dolasku
Rezervirajte sad i platite po dolasku u Hrvatsku.
Nema dodatnih troškova
Bez troškova rezervacije ili naknada za plaćanje karticom!
Visoki postotak zadovoljnih klijenata
Više od 98% naših klijenata zadovoljno je s našim korisničkim uslugama.

Mjesto

Pošta
150 m
Hitna pomoć
150 m
Diskoteka
1500 m
Hotelski bazen
1500 m
Sportski centar
150 m
Benzinska pumpa
150 m
Restoran
50 m
Market
150 m
Centar
150 m
More
300 m
Plaža
300 m
Zračna luka

Fažana

Fažana je malo ribarsko mjesto, smješteno u blizini najvećeg grada u Istri, Pula, a glavna luka u NP Brijuni. To je fascinantno mjesto,gdje se stanovnici još uvijek bave tradicionalnim aktivnostima te ih oživljavaju manifestacijama kao što su ribarstvo i gurmanski događaji. U Fažani je osnovana akademija "Sardela", gdje se može naučiti kako loviti sardele te kako ih spremiti . Fažana je mjesto gdje se zadržao tradicionalni način života, a plodovi zemlje se cijene. Više...

Rivijera Fažana - 10 stvari koje biste morali napraviti i posjetiti

Bijeca

Medulin je danas poznato turističko odredište s izuzetnom ponudom smještaja i sadržaja. Krasi ga predivna obala i brojni otočići razasuti oko njega te velik izbor plaža. Najpoznatija plaža u Medulinu je plaža Bijeca koja se prostire kilometar uz obalu. Plaža je pješčana s blagim ulazom u more što je prikladno za djecu i starije ljude, a mlade će privući igra odbojke u plićaku. Na njoj se mogu unajmiti ležaljke i suncobrani, a djeca će se zaigrano satima spuštati niz aquagan. Iznad plaže može se naći mjesto u ugodnoj sjeni stabala pa na plaži Bijeca možete provesti cijeli dan. U mjestu se nalaze brojni restorani, trgovine i barovi. Medulin je savršeno mjesto za odmor gdje možete naći mir, a i dobru zabavu.

Brijuni

Brijuni su otočje i nacionalni park u Jadranskom moru, na hrvatskom dijelu Jadrana. Nalaze se koji kilometar zapadno od istarske obale, nasuprot mjesta Fažana, te se sastoje od 14 otoka i otočića ukupne površine 33,9 km kvadratna (površina otoka i akvatorija; na brijunski akvatorij otpada 80% ukupne površine). Dva najveća otoka su Veliki Brijun 7 km2 i Mali Brijun 1,7 km2, a manji su Sveti Marko, Gaz, Okrugljak, Šupin, Šupinić, Galija, Grunj, Vanga, Madona, Vrsar, Kozada i Sveti Jerolim.

Porer

Svjetionik je izgrađen 1833. godine na vrhu istoimene hridi jugozapadno od južnog rta poluotoka Istre. Sastoji se od visoke okrugle kamene kule i prizemne zgrade ukupne površine 220m2. U sklopu svjetionika nalazi se skladište, motornica, 3 pristana, dizalica i spremište za čamac svjetioničara. Napajanje zgrade je 220V AC (iz javne električne mreže), dok se vodom opskrbljuje iz vlastite cisterne. Svjetionik je automatiziran i uključen u sustav daljinskog nadzora. Na svjetioniku je stalna svjetioničarska posada.

Arena Pula

Pulska Arena ili Amfiteatar u Puli najveći je i najsačuvaniji spomenik antičkog graditeljstva u Hrvatskoj. Po veličini zauzima 6. mjesto među rimskim amfiteatrima na svijetu, te je jedini u svijetu čija su sva tri rimska arhitektonska reda u potpunosti očuvana. Sagrađena je u 1. stoljeću, u vrijeme vladavine cara Vespazijana. Prije 3000 godina u Areni se moglo prisustvovati na popularne gladijatorske borbe koje su se zbivale u središnjem ravnom predjelu arene, a danas na istom mjestu se odvijaju većina ljetnhi nastupa i koncerata.

Aquarium Pula

Aquarium Pula nalazi se u austrougarskoj utvrdi Verudela sagrađenoj 1886. godine na istoimenom poluotoku, 3 km udaljenom od centra Pule. Prenamjena utvrde u akvarij kontinuirano se odvija od 2002. godine. Akvarijski postav smješten je u 60-ak bazena u prizemlju, rovu i prvom katu utvrde. Na površini od približno 2000 m2 posjetitelji će upoznati organizme sjevernog i južnog Jadrana, tropske morske i slatkovodne ribe kao i predstavnike europskih rijeka i jezera.

Forum Pula

Augustov hram, ostaci "Dijanina" hrama, Kapitolija i Bazilike, integrirani u srednjovjekovnu Komunalnu palaču, najznačajniji je arhitektonski sklop povijesne jezgre Pule, jedini sačuvan u Hrvatskoj i vrlo rijedak u Europi. Središte rimskih gradova činili su forumi na kojima su dominirali hramovi i bazilike, a bili su najvažniji gradski društveni prostor, mjesto okupljanja građana. Pulski je Forum bio podijeljen na niži plebejski dio i na viši patricijski - podignuti plato oko hramova. U doba Rimske republike na Forumu su dominirali Kapitolinski hram, vjerojatno posvećen bogu Herkulu zaštitniku Pule, i Bazilika koja integrira funkcije sudstva, administrativnih djelatnosti i trgovine. U doba cara Augusta uz Kapitolij i Baziliku podižu se hramovi blizanci, istočno tzv. "Dijanin hram", a zapadno Augustov hram, građen između 4. i 14. godine. Uz Forum, kraj uspona (clivus) koji vodi prema utvrdi (castrum), nalazila se riznica (aerarium). Posebno značenje i vrijednost ovome prostoru daje više od dva milenija neprekinutog odvijanja najvažniji funkcija na jednom mjestu.

Lighting Giants

Don't miss Pula's latest attraction, a stunning lighting display at the city's circa 1856 Uljanik shipyard, one of the world's oldest working shipyards. Renowned lighting designer Dean Skira has lit up the shipyard's iconic cranes in 16,000 different colour schemes, which come alive four times every evening on the hour, starting at 9pm for 15 minutes.

Triumphal Arch of Sergius

Jedan od najočuvanijih i svakako najljepših antičkih spomenika našeg grada nalazi se u strogom centru. To je Slavoluk Sergijevaca ili kako ga mi Puljani nazivamo «Zlatna vrata», jer se naslanjao uz gradska vrata (Porta Aurea), tako nazvana zbog bogatstva ukrasnog luka ili zbog pozlate vratnica. Ta su vrata i bedem srušeni su početkom XIX stoljeća, odlukama ondašnjih gradskih bandoglavaca, zbog urbanizacije i širenja grada van bedema.

Riva Fazana

Luka i riva danas, predstavljaju prekrasnu pozornicu gdje se tijekom ljeta održavaju mnogobrojne kulturne i glazbene manifestacije te pučke fešte – posebno ''Fešta od srdela''. Ali, osim po svojoj ribarskoj tradiciji Fažani je poznata po svojem autohtonom vinu i maslinovom ulju. U mnogim lokalnim restoranima gosti mogu kušati vrhunsku ribu i meso, autentična lokalna hrana poslužena s istarskom malvazijom. Posjetitelji mogu prošetati fažanskom rivijerom, plažama, te provozati se kroz brojne biciklističke rute, igrati golf, upisati se u školu windsurfinga te prisustvovati lokalnim manifestacijama. Fažana, obogaćen s prirodnim ljepotama nudi za svakog gosta opuštajuću atmosferu.

Najbliža plaža

Plaža Dječje igralište

Dječje igralište je javna plaža smještena u Fažani u ulici Aleja maslina. Plaža je u potpunosti prilagođena potrebama osoba s invaliditetom. Na plaži se mogu unajmiti ležaljke i suncobrani ,a možete se zabavljati i raznim aktivnostima poput odbojke na pijesku, odbojka na travi i boćalište.

O plaži

Vrste plaža

Sportske aktivnosti

Preporučuje se

Plaže u blizini

Plaža Badel Više

Badel je javna plaža smještena u Fažani. Na plaži se mogu unajmiti ležaljke i suncobrani.

O plaži

Vrste plaža

Sportske aktivnosti

Preporučuje se

Plaža Bi Val Više

Plaža Bi Val nalazi se u kampu Bi Village. Plaža je šljunčana s postepenim ulazom u more, a u moru je označena i linija granice kupanja. Na plaži se mogu unajmiti ležaljke i suncobrani, a postavljene su i kabine za presvlačenje i tuševi. Iznad plaže nalazi se turističko kamp naselje u kojem se nalazi sport centar gdje možete iznajmiti razne rekvizite za sportove na plaži i na vodi (najam pedalina, barki, jet ski, banana boat, parasailing), a tu je i Aqua park u moru, ronilački centar, Wind surfing i škola jedrenja te mol s 15 vezova. U sklopu naselja nalazi se i nekoliko ugostiteljskih objekata.

O plaži

Vrste plaža

Sportske aktivnosti

Preporučuje se