USPOREDBA
Od:
€ 55,20
Za točne cijene unesite datume.
Ukupna cijena
0.00 €
Rezerviraj 

Apartmani 870 Labin

Hrvatska Istra Rabac - Labin
Obiteljski odmor
Plaža Maslinica

Rezervacija

Provjeri cijene i raspoloživost i odaberi apartman

Apartman za 5 osoba sa 3 spavaće sobe + 2 pomoćna ležaja
ID 2041
Gosti:
Veličina:
5 + 2
105 m2
Sobe:
Kat:
3
1
Klima
Sat TV
od Ukupna cijena € 88,80 € 88,80 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja
ID 16624
Gosti:
Veličina:
2 + 2
60 m2
Sobe:
Kat:
1
2
Klima
Sat TV
od Ukupna cijena € 55,20 € 55,20 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Ovdje ćete pronaći najbolje ponude.
Cijene mogu porasti pa zajamčite svoju rezervaciju već danas.

Opće informacije

O smještaju

Opis plaže


Apartmani 870 Labin nalazi se u Labin (Regija Istra). Apartmani 870 Labin ima 2 apartmana: Apartman za 5 osoba sa 3 spavaće sobe + 2 pomoćna ležaja (ID 2041), Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 16624).

Apartmani 870 Labin udaljen je od centra 3000m i udaljen je 6000m od plaže. Apartmani 870 Labin je pogodan za: Obiteljski odmor. Provjerite razpoloživost i saznajte cijene, popuste i specijalne ponude. Garantiramo najnižu cijenu! Rezervirajte svoj aparman online!


Apartman za 5 osoba sa 3 spavaće sobe + 2 pomoćna ležaja (ID 2041) ima ukupno 7 ležaja (osnovnih ležaja: 5 i pomoćnih ležaja: 2. Površina apartmana je 105m2 i nalazi se na 1.Apartman za 5 osoba sa 3 spavaće sobe + 2 pomoćna ležaja (ID 2041) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Apartman za 5 osoba sa 3 spavaće sobe + 2 pomoćna ležaja (ID 2041) je od € 88.80 do € 160.80.

Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 16624) ima ukupno 4 ležaja (osnovnih ležaja: 2 i pomoćnih ležaja: 2. Površina apartmana je 60m2 i nalazi se na 2.Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 16624) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 16624) je od € 55.20 do € 91.20.

Jamstvo najbolje cijene
Bez rezervacijske pristojbe. Uštedite novac!
Sigurno plaćanje
putem bankovne doznake i kreditnih kartica.
Govorimo vaš jezik
Ovdje smo da pomognemo 24/7
Plaćanje po dolasku
Rezervirajte sad i platite po dolasku u Hrvatsku.
Nema dodatnih troškova
Bez troškova rezervacije ili naknada za plaćanje karticom!
Visoki postotak zadovoljnih klijenata
Više od 98% naših klijenata zadovoljno je s našim korisničkim uslugama.

Mjesto

Pošta
3000 m
Hitna pomoć
3000 m
Diskoteka
3000 m
Hotelski bazen
6000 m
Sportski centar
3000 m
Benzinska pumpa
3000 m
Restoran
3000 m
Market
3000 m
Centar
3000 m
More
6000 m
Plaža
6000 m
Zračna luka

Labin

Na brežuljku iznad Rapca smjestio se je srednjevjekovni Labin čije se staro ime Albona prvi put spominje 285. poslije Krista. Rodni grad Matije Vlačića, reformatora i suradnika Martina Luthera, danas je kulturno i administrativno središte. Rijetko gdje se tako šarmantno spaja bogatstvo arhitekture i kulturno-povijesnih spomenika s brojnim umjetničkim ateljeima i dahom mladosti koja se tu okuplja, posebno uvečer, u brojnim kafićima. Više...

Rivijera Rabac - Labin - 10 stvari koje biste morali napraviti i posjetiti

Girandella

Ispod turističkog naselja Girandella nalazi se predivna šljunčana plaža sa stjenovitim i betoniranim dijelovima koja je nagrađena Plavom zastavom. Ovdje se možete prepustiti uživanju u ljetnim radostima tijekom cijelog dana. U sklopu turističkog naselja nalaze se brojni restorani, barovi i trgovine te poznati ronilački centar. Na plaži se mogu unajmiti ležaljke, pedaline, a možete se zabavljati i raznim aktivnostima poput vožnje na banani i skijanje na vodi. Na atraktivnoj lokaciji uz more održava se već tradicionalno Ljetni festival na kojem se mogu čuti zvuci poznate elektronske glazbe što privlači velik broj mladih ljudi.

St.Andrea

Plaža se nalazi u turističkoj zoni u kojoj se nalazi turističko naselje i hoteli, a do nje ćete doći šetnjom od turističkog naselja stazicama kroz lijepu šumicu. Ova prekrasna plaža u Rapcu nosi Plavu zastavu, međunarodno priznat simbol visoke kakvoće usluge, čistoće mora i obale te opremljenosti i uređenosti plaža. Sv. Andrea je plaža na kojoj se nalaze pješčani i stjenoviti dijelovi koji će zadovoljiti svakog kupača. Na plaži se mogu unajmiti ležaljke i suncobrani, kao i razni rekviziti za sportove na plaži i vodi.

Uvala Blaz

Uvala Blaz nalazi se s rakaljske strane Raškog zaljeva, na otprilike 25 kilometara od Labina, isto koliko i od Pule. Do nje se dolazi nakon što se kod Barbana na križanju za Hreljiće skrene za selo Rebić, te produži ravno. Kroz povijest je ova uvala bila važan prometni pravac, koji je za vladavine Rimljana povezivao Pulu s Trsatom.

Diving Rabac

Pozivamo vas na avanturu koja će otkriti sve ljepote podmorja istarskog poluotoka, bogatstvo raznolikog i očuvanog biljnog i životinjskog svijeta, ali i mnoštvo podvodnih zidova i grebena, spilja i olupina brodova.

Battiala-Lazzarini

Jedna od najljepših zgrada u starogradskoj jezgri zasigurno je barokna palača Battiala Lazzarini, smještena pored župne crkve Rođenja Blažene Djevice Marije. Zgrada privlači pažnju svojom veličinom i bogato ukrašenom fasadom crvenkaste boje sa plavim prozorima. Palaču je sagradila obitelj Battiala, dijelom u 17. stoljeću, a dijelom u 18. stoljeću, odnosno stariji dio je nastao oko 1630. godine, a fasada 1727. godine. Zgrada je temeljito sanirana i rekonstruirana od 1982. do 1994. godine. Površina palače je skoro 1000 četvornih metara, izduženo pravokutno krilo proteže se u smjeru istok – zapad, a na njega se nadovezuje središnji korpus u pravcu sjever – jug. Nakon II. svjetskog rata palača je nacionalizirana. U njoj je otvoren najprije učenički internat koji je zatim pretvoren u stanove, a od 1960.godine u njoj je smješten Narodni muzej Labin.

Loggia Labin

Loža ispod koje se u prošlosti grada odvijao javni život, objavljivale novosti te sudske presude, a seljaci svake nedjelje i u sajmenim danima plesali, izgrađena je oko 1550. godine, a kasnije je dobila i lapidarij.

Riding Raša

Bilo da ste početnik ili napredni jahač, u konjičkim klubovima dijljem Istre doživjet ćete nezaboravno jahanje. Neke od mogućnosti koje možete odabrati su: šetnja na konjima za početnike, šetnja na ponijima i konjima za djecu, škola jahanja (za početnike i napredne jahače), jednodnevni i višednevni izleti s konjima, itd.

Paintball Rabac

Pozivamo vas da iskušate zabavnu igru/natjecanje/sport koji vjerojatno još niste probali: paintball. Koncept je sljedeći: vas, vaše prijatelje ili kolege opremit ćemo poluautomatskom puškom koja ispaljuje kuglice punjene bojom, te hrpom tih kuglica i zaštitnom opremom. Ova igra puna adrenalina izvrsno oslobađa od stresa.

Boat trip Cres

Cres is one of the northern island in the Kvarner Gulf and can be reached via ferry from the island Krk or from the Istrian peninsula. Cres and the neighbouring island of Lošinj once used to be one island, but were divided by a channel and connected with a bridge at the town of Osor.

Najbliža plaža

Plaža Maslinica

Rabac je poznato turističko odmaralište s izvrsnom turističkom ponudom i prelijepim šljunčanim plažama. Plaža Maslinica je šljunčana plaža duga 500 m na kojoj se možete baviti raznim vodenim sportovima, a zbog svojih je kvaliteta nagrađena Plavom zastavom. Smještena je u okruženju brojnih hotelskih objekata i bogate mediteranske šume. Dio plaže namijenjen je osobama s invaliditetom sa svim popratnim objektima, kao i uređenim prilazom plaži.

O plaži

Vrste plaža

Sportske aktivnosti

Preporučuje se