USPOREDBA
Od:
€ 108,00
Za točne cijene unesite datume.
Ukupna cijena
0.00 €
Rezerviraj 

Apartmani 992 Pula

Hrvatska Istra Pula
Romantični odmor
Plaža Ambrela

Rezervacija

Provjeri cijene i raspoloživost i odaberi apartman

Apartman za 6 osoba sa 3 spavaće sobe
ID 3091
Gosti:
Veličina:
6 + 0
160 m2
Sobe:
Kat:
3
0
Klima
Sat TV
od Ukupna cijena € 118,80 € 118,80 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe
ID 3092
Gosti:
Veličina:
4 + 0
80 m2
Sobe:
Kat:
2
1
Klima
Sat TV
od Ukupna cijena € 108,00 € 108,00 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe
ID 10641
Gosti:
Veličina:
4 + 0
164 m2
Sobe:
Kat:
2
1+2
Klima
Sat TV
od Ukupna cijena € 144,00 € 144,00 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Ovdje ćete pronaći najbolje ponude.
Cijene mogu porasti pa zajamčite svoju rezervaciju već danas.

Opće informacije

O smještaju

Opis plaže


Apartmani 992 Pula nalazi se u Pula (Regija Istra). Apartmani 992 Pula ima 3 apartmana: Apartman za 6 osoba sa 3 spavaće sobe (ID 3091), Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe (ID 3092), Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe (ID 10641).

Apartmani 992 Pula udaljen je od centra 1500m i udaljen je 2500m od plaže. Apartmani 992 Pula je pogodan za: Romantični odmor. Provjerite razpoloživost i saznajte cijene, popuste i specijalne ponude. Garantiramo najnižu cijenu! Rezervirajte svoj aparman online!


Apartman za 6 osoba sa 3 spavaće sobe (ID 3091) ima ukupno 6 ležaja (osnovnih ležaja: 6 i pomoćnih ležaja: 0. Površina apartmana je 160m2 i nalazi se na 0.Apartman za 6 osoba sa 3 spavaće sobe (ID 3091) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Apartman za 6 osoba sa 3 spavaće sobe (ID 3091) je od € 118.80 do € 298.80.

Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe (ID 3092) ima ukupno 4 ležaja (osnovnih ležaja: 4 i pomoćnih ležaja: 0. Površina apartmana je 80m2 i nalazi se na 1.Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe (ID 3092) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe (ID 3092) je od € 108.00 do € 226.80.

Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe (ID 10641) ima ukupno 4 ležaja (osnovnih ležaja: 4 i pomoćnih ležaja: 0. Površina apartmana je 164m2 i nalazi se na 1+2.Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe (ID 10641) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe (ID 10641) je od € 144.00 do € 310.80.

Jamstvo najbolje cijene
Bez rezervacijske pristojbe. Uštedite novac!
Sigurno plaćanje
putem bankovne doznake i kreditnih kartica.
Govorimo vaš jezik
Ovdje smo da pomognemo 24/7
Plaćanje po dolasku
Rezervirajte sad i platite po dolasku u Hrvatsku.
Nema dodatnih troškova
Bez troškova rezervacije ili naknada za plaćanje karticom!
Visoki postotak zadovoljnih klijenata
Više od 98% naših klijenata zadovoljno je s našim korisničkim uslugama.

Mjesto

Pošta
1500 m
Hitna pomoć
2000 m
Diskoteka
2000 m
Hotelski bazen
1500 m
Sportski centar
2000 m
Benzinska pumpa
300 m
Restoran
500 m
Market
150 m
Centar
1500 m
More
1500 m
Plaža
2500 m
Zračna luka

Pula

Pulska Arena ili Amfiteatar u Puli najveći je i najsačuvaniji spomenik antičkog graditeljstva u Hrvatskoj. Po veličini zauzima 6. mjesto među rimskim amfiteatrima na svijetu, te je jedini u svijetu čija su sva tri rimska arhitektonska reda u potpunosti očuvana. Sagrađena je u 1. stoljeću, u vrijeme vladavine cara Vespazijana. Prije 3000 godina u Areni se moglo prisustvovati na popularne gladijatorske borbe koje su se zbivale u središnjem ravnom predjelu arene, a danas na istom mjestu se odvijaju većina ljetnhi nastupa i koncerata. Više...

Rivijera Pula - 10 stvari koje biste morali napraviti i posjetiti

Bijeca

Medulin je danas poznato turističko odredište s izuzetnom ponudom smještaja i sadržaja. Krasi ga predivna obala i brojni otočići razasuti oko njega te velik izbor plaža. Najpoznatija plaža u Medulinu je plaža Bijeca koja se prostire kilometar uz obalu. Plaža je pješčana s blagim ulazom u more što je prikladno za djecu i starije ljude, a mlade će privući igra odbojke u plićaku. Na njoj se mogu unajmiti ležaljke i suncobrani, a djeca će se zaigrano satima spuštati niz aquagan. Iznad plaže može se naći mjesto u ugodnoj sjeni stabala pa na plaži Bijeca možete provesti cijeli dan. U mjestu se nalaze brojni restorani, trgovine i barovi. Medulin je savršeno mjesto za odmor gdje možete naći mir, a i dobru zabavu.

Rt Kamenjak

Na najjužnijem dijelu istarskog poluotoka nalazi se rt Kamenjak, zaštićeni park koji skriva tajne prirode. Obala se proteže 30-tak kilometara otkrivajući mnoge uvale i otočiće i plaže. Čisto more i netaknute prirodne ljepote privlače mnoge turiste koji su u potrazi za mirom. Na Kamenjaku se nalazi nekoliko pješčanih plaža koje su prikladne za obitelji s djecom, ali obala je uglavnom kamenita s ravnim stijenama gdje možete uživati na suncu. Kamenjak je poznato ronilačko odredište zbog izuzetno bogatog podmorja. Na južnom dijelu djeluju jake morske struje pa se kupačima preporuča oprez, a idealni su uvjeti za surfere. Na jugozapadnom dijelu rta nalazi se Safari bar gdje se možete okrijepiti nekim osvježavajućim pićem i laganim zalogajem.

Brijuni

Brijuni su otočje i nacionalni park u Jadranskom moru, na hrvatskom dijelu Jadrana. Nalaze se koji kilometar zapadno od istarske obale, nasuprot mjesta Fažana, te se sastoje od 14 otoka i otočića ukupne površine 33,9 km kvadratna (površina otoka i akvatorija; na brijunski akvatorij otpada 80% ukupne površine). Dva najveća otoka su Veliki Brijun 7 km2 i Mali Brijun 1,7 km2, a manji su Sveti Marko, Gaz, Okrugljak, Šupin, Šupinić, Galija, Grunj, Vanga, Madona, Vrsar, Kozada i Sveti Jerolim.

Porer

Svjetionik je izgrađen 1833. godine na vrhu istoimene hridi jugozapadno od južnog rta poluotoka Istre. Sastoji se od visoke okrugle kamene kule i prizemne zgrade ukupne površine 220m2. U sklopu svjetionika nalazi se skladište, motornica, 3 pristana, dizalica i spremište za čamac svjetioničara. Napajanje zgrade je 220V AC (iz javne električne mreže), dok se vodom opskrbljuje iz vlastite cisterne. Svjetionik je automatiziran i uključen u sustav daljinskog nadzora. Na svjetioniku je stalna svjetioničarska posada.

Arena Pula

Pulska Arena ili Amfiteatar u Puli najveći je i najsačuvaniji spomenik antičkog graditeljstva u Hrvatskoj. Po veličini zauzima 6. mjesto među rimskim amfiteatrima na svijetu, te je jedini u svijetu čija su sva tri rimska arhitektonska reda u potpunosti očuvana. Sagrađena je u 1. stoljeću, u vrijeme vladavine cara Vespazijana. Prije 3000 godina u Areni se moglo prisustvovati na popularne gladijatorske borbe koje su se zbivale u središnjem ravnom predjelu arene, a danas na istom mjestu se odvijaju većina ljetnhi nastupa i koncerata.

Aquarium Pula

Aquarium Pula nalazi se u austrougarskoj utvrdi Verudela sagrađenoj 1886. godine na istoimenom poluotoku, 3 km udaljenom od centra Pule. Prenamjena utvrde u akvarij kontinuirano se odvija od 2002. godine. Akvarijski postav smješten je u 60-ak bazena u prizemlju, rovu i prvom katu utvrde. Na površini od približno 2000 m2 posjetitelji će upoznati organizme sjevernog i južnog Jadrana, tropske morske i slatkovodne ribe kao i predstavnike europskih rijeka i jezera.

Forum Pula

Augustov hram, ostaci "Dijanina" hrama, Kapitolija i Bazilike, integrirani u srednjovjekovnu Komunalnu palaču, najznačajniji je arhitektonski sklop povijesne jezgre Pule, jedini sačuvan u Hrvatskoj i vrlo rijedak u Europi. Središte rimskih gradova činili su forumi na kojima su dominirali hramovi i bazilike, a bili su najvažniji gradski društveni prostor, mjesto okupljanja građana. Pulski je Forum bio podijeljen na niži plebejski dio i na viši patricijski - podignuti plato oko hramova. U doba Rimske republike na Forumu su dominirali Kapitolinski hram, vjerojatno posvećen bogu Herkulu zaštitniku Pule, i Bazilika koja integrira funkcije sudstva, administrativnih djelatnosti i trgovine. U doba cara Augusta uz Kapitolij i Baziliku podižu se hramovi blizanci, istočno tzv. "Dijanin hram", a zapadno Augustov hram, građen između 4. i 14. godine. Uz Forum, kraj uspona (clivus) koji vodi prema utvrdi (castrum), nalazila se riznica (aerarium). Posebno značenje i vrijednost ovome prostoru daje više od dva milenija neprekinutog odvijanja najvažniji funkcija na jednom mjestu.

Lighting Giants

Don't miss Pula's latest attraction, a stunning lighting display at the city's circa 1856 Uljanik shipyard, one of the world's oldest working shipyards. Renowned lighting designer Dean Skira has lit up the shipyard's iconic cranes in 16,000 different colour schemes, which come alive four times every evening on the hour, starting at 9pm for 15 minutes.

Triumphal Arch of Sergius

Jedan od najočuvanijih i svakako najljepših antičkih spomenika našeg grada nalazi se u strogom centru. To je Slavoluk Sergijevaca ili kako ga mi Puljani nazivamo «Zlatna vrata», jer se naslanjao uz gradska vrata (Porta Aurea), tako nazvana zbog bogatstva ukrasnog luka ili zbog pozlate vratnica. Ta su vrata i bedem srušeni su početkom XIX stoljeća, odlukama ondašnjih gradskih bandoglavaca, zbog urbanizacije i širenja grada van bedema.

Najbliža plaža

Plaža Ambrela

Plaža Ambrela je smještena na ulazu u turističku zonu Verudela, a spojena je s plažom Brioni. Plaža je nagrađena Plavom zastavom zbog uređenosti i izuzetne kakvoće mora. Plaža Ambrela je šljunčana plaža koja privlači mnoge ljude, ponajviše obitelji s malom djecom zbog svog blagog ulaza u more. Na plaži možete iznajmiti ležaljke i suncobrane i razne rekvizite za sportove na plaži i u moru. Od dodatnih sadržaja na plaži se nalaze vanjski tuševi, javni wc i kabine za presvlačenje. U moru je postavljena linija granice kupanja, a vi se možete opustiti i uživati jer za vašu sigurnost brine služba spasioca koja nadgleda plivaće od 10:00 sati ujutro do 18:00 sati popodne.

O plaži

Vrste plaža

Sportske aktivnosti

Preporučuje se

Plaže u blizini

Plaža Valkane Više

Duž obalnog šetališta koje se kilometrima proteže po Pulskoj obali prostiru se mnoge šljunčane, stjenovite i kamenite plaže. Plaža Valkane, smještena u uvali, nudi velik izbor plaža koje su nagrađene Plavom zastavom. Dio plaže namijenjen je osobama s invaliditetom za koje je osigurana rampa i prikladan ulaz u more, a planira se i uređenje kabina za presvlačenje i sanitarnih objekata. Dio plaže je šljunčan i prikladan za obitelji sa djecom, a velik dio je betoniran gdje se možete ugodno ispružiti na ležaljci. u blizini plaže nalazi se hotel Pula u kojem se nalazi sportski centar Valkane gdje se možete zabaviti raznim sportskim aktivnostima.

O plaži

Vrste plaža

Sportske aktivnosti

Preporučuje se

Plaža Stoja Više

Pula je najveći i jedan od najstarijih gradova u Istri, koji je nadaleko poznat po amfiteatru u kojem se održavaju razne kulturno zabavne manifestacije. Kombinacija starog i modernog grada, uključujući izvrsnu turističku ponudu, privlači velik broj gostiju svake godine. Zapadno od centra, nalazi se poznato kupalište Stoja sa predivnom plažom i brojnim turističkim sadržajima. Plaža je šljunčana sa stjenovitim dijelovima, sa blagim ulazom u more. Iznad plaže nalazi se turističko kamp naselje gdje možete iznajmiti razne rekvizite za sportove na plaži i na vodi, a tu je i nekoliko sportskih terena za mini golf, tenis, košarku i odbojku. U sklopu naselja nalazi se i nekoliko ugostiteljskih objekata, trgovina i mjenjačnica. Uz obalu proteže se dugi lungomare, od Stoje do Valsaline, gdje možete uživati u večernjim satima uz miris mora i lagani povjetarac.

O plaži

Vrste plaža

Sportske aktivnosti

Preporučuje se