USPOREDBA

Apartmani 1366 Pula

Apartman za 4 osobe sa pomoćnim ležajem i 2 sobe
ID 12852
Čestitamo!
Odabrali ste najpovoljniji apartman. Nemojte propustiti priliku, rezervirajte sada!

PODACI O NOSITELJU REZERVACIJE

* Obvezna polja
Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezana uz željenu rezervaciju ili imate dodatne zahtjeve koje mi nismo predvidjeli ili jednostavno želite koristiti još neku od naših usluga, napišite nam Vaše želje.

U navedenoj cijeni nije uračunato putno osiguranje i osiguranje od otkaza rezervacije. Za Vašu sigurnost tijekom odmora nudimo Vam paket putnog osiguranja i preporučujemo Vam da uplatite policu osiguranja od otkaza rezervacije.

Izvrši upit klikom na gumb "Zatraži ponudu". Naš korisnički servis će vam u roku od 24 sata poslati obavijest o raspoloživosti u kojoj će biti naznačeno kako možete nastaviti proces rezervacije izborom načina plaćanja.

IstriaSun se obvezuje da će podatke unijete na ovim stranicama koristiti isključivo u cilju pružanja zatražene usluge. Vaši osobni podaci biti će proslijeđeni trećoj strani, odnosno pružatelju usluge, u svrhu evidentiranja rezervacije na Vaše ime. Ukoliko dođe do promjene Vaših osobnih podataka ili ukoliko je došlo do greške prilikom upisivanja istih, molimo Vas da nas o tome obavijestite. IstriaSun ne odgovara za točnost podataka koje ste unijeli. Svi podaci iz postupka rezervacije i kalkulacije te ostali podaci o korisniku nisu dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obveza regulirana zakonom.