USPOREDBA

Dino Park Funtana, atrakcije i aktivnosti za cijelu obitelj Vrsar, Istra

Dino Park Funtana – Ne propustite


Dinopark Funtana otvoren je 2009. godine i od tada se svake godine ponuda povećavala da bi dostigli to, šta vam danas mozemo pružiti. Osim dinosaura Dinopark Funtana vam nudi zabavu, avanturu i nezaboravan doživljaj za cijelu obitelj. U parku vam također pružamo i druge vrste zabave. U našoj SHOW-ARENI sa 900 sjedećih mjesta izvode se dnevne predstave VARIATE-CIRKUS i MAGIC SHOW. U areni se nalazi i restoran, internet cafe, dino kino, dječja igraonica. Vani se nalazi dječji vlakić, trampolini, vrtuljci, dino-streljana, igralište, vidikovac, jahanje na dinosaurima i poni konjima, a imate priliku pogledati i dnevne nastupe vožnje motorom po žici na visini od 25 m koju isvodi grupa FLYING DEVILS. Zabavni dio i sve predstave u dinoparku su besplatne.
Kročite u svijet prahistorijskih dinosaura

Uputite se na jedno putovanje u daleku prošlost i doživite vizualno i akustično ta neobična stvorenja koja su milionima godina vladala zemljom. Pripremite se za susret sa najjezovitijim stvorenjima tog doba.

Izumrlo, ne znači da u 21 stoljeću ne možemo ponovno “oživjeti”. Uz najnoviju računalnu tehniku, naši dinosauri sposobni su se realno pokretati. Neke od naših eksponata dizajnirale su tvrtke koje su sudjelovale u proizvodnji istih u filmskoj industriji te dokumentarnim filmovima. Šetnja po drvenim pješačkim putevima, kroz prekrasnu kršku šumu sa zanimljivim stjenovitim, klisurastim krajolikom uz veličanstvene divove prošlosti, jedno je nezaboravno iskustvo.

Dinopark Funtana nudi Vam uzbudljive staze u prekrasnoj prirodi i raznovrstan zabavni program za mlade i starije posjetitelje. Jedno je sigurno, doba dinosaura u Istri tek počinje. Bili bi oduševljeni pozdraviti i Vas u našem parku.

CJENIK I RADNO VRIJEME
Predsezona: 30.03. – 14.06.2013. od 10:00 h do 18:00 h. Djeca 60 Kn. Odrasli 80 Kn
Sezona: 15.06. – 15.09.2013. od 10:00 h do 22:00 h. Djeca 80 Kn. Odrasli 100 Kn.
Podsezona: 16.09. – 15.10.2013. od 10:00 h do 18:00 h. Djeca 60 Kn. Odrasli 80 Kn.

Napomena: Korištenje svih zabavnih radnji i sve predstave u dino parku su besplatne. Slikanje i snimanje je dozvoljeno. Psi se moraju držati na uzici!