USPOREDBA
Od:
€ 48,00
Za točne cijene unesite datume.
Ukupna cijena
0.00 €
Rezerviraj 

Apartmani 1711 Rakalj

Hrvatska Istra Marčana
Obiteljski odmor
Plaža Luka Krnica

Rezervacija

Provjeri cijene i raspoloživost i odaberi apartman

Apartman za 4 osobe sa pomoćnim ležajem i 2 sobe
ID 17675
Gosti:
Veličina:
4 + 1
40 m2
Sobe:
Kat:
2
0
Klima
Sat TV
od Ukupna cijena € 60,00 € 60,00 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Apartman za 2 osobe sa pomoćnim ležajem
ID 17676
Gosti:
Veličina:
2 + 1
27 m2
Sobe:
Kat:
1
1
Klima
Sat TV
Pogled na more
od Ukupna cijena € 48,00 € 48,00 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe
ID 17677
Gosti:
Veličina:
4 + 0
30 m2
Sobe:
Kat:
2
1
Klima
Sat TV
od Ukupna cijena € 48,00 € 48,00 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Ovdje ćete pronaći najbolje ponude.
Cijene mogu porasti pa zajamčite svoju rezervaciju već danas.

Opće informacije

O smještaju

Opis plaže


Apartmani 1711 Rakalj nalazi se u Rakalj (Regija Istra). Apartmani 1711 Rakalj ima 3 apartmana: Apartman za 4 osobe sa pomoćnim ležajem i 2 sobe (ID 17675), Apartman za 2 osobe sa pomoćnim ležajem (ID 17676), Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe (ID 17677).

Apartmani 1711 Rakalj udaljen je od centra 25000m i udaljen je 800m od plaže. Apartmani 1711 Rakalj je pogodan za: Obiteljski odmor. Provjerite razpoloživost i saznajte cijene, popuste i specijalne ponude. Garantiramo najnižu cijenu! Rezervirajte svoj aparman online!


Apartman za 4 osobe sa pomoćnim ležajem i 2 sobe (ID 17675) ima ukupno 5 ležaja (osnovnih ležaja: 4 i pomoćnih ležaja: 1. Površina apartmana je 40m2 i nalazi se na 0.Apartman za 4 osobe sa pomoćnim ležajem i 2 sobe (ID 17675) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Apartman za 4 osobe sa pomoćnim ležajem i 2 sobe (ID 17675) je od € 48.00 do € 128.40.

Apartman za 2 osobe sa pomoćnim ležajem (ID 17676) ima ukupno 3 ležaja (osnovnih ležaja: 2 i pomoćnih ležaja: 1. Površina apartmana je 27m2 i nalazi se na 1.Apartman za 2 osobe sa pomoćnim ležajem (ID 17676) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Apartman za 2 osobe sa pomoćnim ležajem (ID 17676) je od € 42.00 do € 108.00.

Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe (ID 17677) ima ukupno 4 ležaja (osnovnih ležaja: 4 i pomoćnih ležaja: 0. Površina apartmana je 30m2 i nalazi se na 1.Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe (ID 17677) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe (ID 17677) je od € 42.00 do € 108.00.

Jamstvo najbolje cijene
Bez rezervacijske pristojbe. Uštedite novac!
Sigurno plaćanje
putem bankovne doznake i kreditnih kartica.
Govorimo vaš jezik
Ovdje smo da pomognemo 24/7
Plaćanje po dolasku
Rezervirajte sad i platite po dolasku u Hrvatsku.
Nema dodatnih troškova
Bez troškova rezervacije ili naknada za plaćanje karticom!
Visoki postotak zadovoljnih klijenata
Više od 98% naših klijenata zadovoljno je s našim korisničkim uslugama.

Mjesto

Pošta
2000 m
Hitna pomoć
25000 m
Diskoteka
25000 m
Hotelski bazen
10000 m
Sportski centar
10000 m
Benzinska pumpa
10000 m
Restoran
4000 m
Market
700 m
Centar
25000 m
More
800 m
Plaža
800 m
Zračna luka
25000 m

Rakalj

Rakalj, naselje na sjeveroistoku Puljštine u blizini Raškoga zaljeva spada pod općinu Marčana. U prošlosti je Rakalj bio poznat po izradi tradicionalne istarske lončarije. Stari kaštel Rakalj (Rachele) nalazi se istočno od današnjega naselja, iznad rta Sv. Nikola. Više...

Rivijera Marčana - 10 stvari koje biste morali napraviti i posjetiti

Bijeca

Medulin je danas poznato turističko odredište s izuzetnom ponudom smještaja i sadržaja. Krasi ga predivna obala i brojni otočići razasuti oko njega te velik izbor plaža. Najpoznatija plaža u Medulinu je plaža Bijeca koja se prostire kilometar uz obalu. Plaža je pješčana s blagim ulazom u more što je prikladno za djecu i starije ljude, a mlade će privući igra odbojke u plićaku. Na njoj se mogu unajmiti ležaljke i suncobrani, a djeca će se zaigrano satima spuštati niz aquagan. Iznad plaže može se naći mjesto u ugodnoj sjeni stabala pa na plaži Bijeca možete provesti cijeli dan. U mjestu se nalaze brojni restorani, trgovine i barovi. Medulin je savršeno mjesto za odmor gdje možete naći mir, a i dobru zabavu.

Rt Kamenjak

Na najjužnijem dijelu istarskog poluotoka nalazi se rt Kamenjak, zaštićeni park koji skriva tajne prirode. Obala se proteže 30-tak kilometara otkrivajući mnoge uvale i otočiće i plaže. Čisto more i netaknute prirodne ljepote privlače mnoge turiste koji su u potrazi za mirom. Na Kamenjaku se nalazi nekoliko pješčanih plaža koje su prikladne za obitelji s djecom, ali obala je uglavnom kamenita s ravnim stijenama gdje možete uživati na suncu. Kamenjak je poznato ronilačko odredište zbog izuzetno bogatog podmorja. Na južnom dijelu djeluju jake morske struje pa se kupačima preporuča oprez, a idealni su uvjeti za surfere. Na jugozapadnom dijelu rta nalazi se Safari bar gdje se možete okrijepiti nekim osvježavajućim pićem i laganim zalogajem.

Duga Uvala

Duga Uvala is a sheltered bay on the east coast of Istria between the larger towns of Labin and Pula. This area of Istria is generally very undeveloped and provides a long stretch of unspoilt coastline. Inland from the coast are delightful rural villages. Local roads and farm tracks lead down to the coast and its many coves and inlets on the peaceful Rasa estuary and the bay of Duga Uvala. In Duga Uvala bay itself there is a Hotel, beachside cafes and pizzeria. The hotel complex includes a wellness centre, massage, aromatherapy amnd fitness centre. There are sport facilities available as well as night clubs and discos. The principal town of the area is Pula but there are shops and restaurants in several of the villages and small towns in this region.

Kavran

Kavran je idealno mjesto za miran odmor koji nudi mir netaknute prirode, čisti zrak i blagu i zdravu klimu.

Rakalj

Rakalj, naselje na sjeveroistoku Puljštine u blizini Raškoga zaljeva spada pod općinu Marčana. U prošlosti je Rakalj bio poznat po izradi tradicionalne istarske lončarije. Stari kaštel Rakalj (Rachele) nalazi se istočno od današnjega naselja, iznad rta Sv. Nikola.

Krnica

Krnica, naselje 9 km sjeveroistočno od općinskoga središta Marčane nalazi se na visoravni iznad Krničke luke, na županijskoj cesti Šišan–Kavran–Rakalj. Stanovnici se bave poljodjelstvom (vinova loza, žitarice, povrće), ribarstvom i tercijarnim djelatnostima. Arheološki nalazi svjedoče o nastanjenosti u prapovijesnom i rimskom dobu.

Brijuni

Brijuni su otočje i nacionalni park u Jadranskom moru, na hrvatskom dijelu Jadrana. Nalaze se koji kilometar zapadno od istarske obale, nasuprot mjesta Fažana, te se sastoje od 14 otoka i otočića ukupne površine 33,9 km kvadratna (površina otoka i akvatorija; na brijunski akvatorij otpada 80% ukupne površine). Dva najveća otoka su Veliki Brijun 7 km2 i Mali Brijun 1,7 km2, a manji su Sveti Marko, Gaz, Okrugljak, Šupin, Šupinić, Galija, Grunj, Vanga, Madona, Vrsar, Kozada i Sveti Jerolim.

Porer

Svjetionik je izgrađen 1833. godine na vrhu istoimene hridi jugozapadno od južnog rta poluotoka Istre. Sastoji se od visoke okrugle kamene kule i prizemne zgrade ukupne površine 220m2. U sklopu svjetionika nalazi se skladište, motornica, 3 pristana, dizalica i spremište za čamac svjetioničara. Napajanje zgrade je 220V AC (iz javne električne mreže), dok se vodom opskrbljuje iz vlastite cisterne. Svjetionik je automatiziran i uključen u sustav daljinskog nadzora. Na svjetioniku je stalna svjetioničarska posada.

Arena Pula

Pulska Arena ili Amfiteatar u Puli najveći je i najsačuvaniji spomenik antičkog graditeljstva u Hrvatskoj. Po veličini zauzima 6. mjesto među rimskim amfiteatrima na svijetu, te je jedini u svijetu čija su sva tri rimska arhitektonska reda u potpunosti očuvana. Sagrađena je u 1. stoljeću, u vrijeme vladavine cara Vespazijana. Prije 3000 godina u Areni se moglo prisustvovati na popularne gladijatorske borbe koje su se zbivale u središnjem ravnom predjelu arene, a danas na istom mjestu se odvijaju većina ljetnhi nastupa i koncerata.

Najbliža plaža

Plaža Luka Krnica

Luka Krnica je idealno mjesto za miran odmor koji nudi mir netaknute prirode, čisti zrak i blagu i zdravu klimu.

O plaži

Vrste plaža

Sportske aktivnosti

Preporučuje se