USPOREDBA
Od:
€ 72,00
Za točne cijene unesite datume.
Ukupna cijena
0.00 €
Rezerviraj 

Apartmani 1779 Banjole

Hrvatska Istra Medulin
Povoljan smještaj
Plaža Banjole

Rezervacija

Provjeri cijene i raspoloživost i odaberi apartman

Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja
ID 20556
Gosti:
Veličina:
2 + 2
66 m2
Sobe:
Kat:
1
0
Klima
Sat TV
od Ukupna cijena € 72,00 € 72,00 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja
ID 53709
Gosti:
Veličina:
2 + 2
40 m2
Sobe:
Kat:
1
0
Klima
Sat TV
od Ukupna cijena € 72,00 € 72,00 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Apartman za 5 osoba sa 2 spavaće sobe
ID 53710
Gosti:
Veličina:
5 + 0
95 m2
Sobe:
Kat:
2
2
Klima
Sat TV
Pogled na more
od Ukupna cijena € 192,00 € 192,00 Nije
dostupno
Zatraži ponudu
Ovdje ćete pronaći najbolje ponude.
Cijene mogu porasti pa zajamčite svoju rezervaciju već danas.

Opće informacije

O smještaju

Opis plaže


Apartmani 1779 Banjole nalazi se u Banjole (Regija Istra). Apartmani 1779 Banjole ima 3 apartmana: Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 20556), Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 53709), Apartman za 5 osoba sa 2 spavaće sobe (ID 53710).

Apartmani 1779 Banjole udaljen je od centra 50m i udaljen je 550m od plaže. Apartmani 1779 Banjole je pogodan za: Povoljan smještaj. Provjerite razpoloživost i saznajte cijene, popuste i specijalne ponude. Garantiramo najnižu cijenu! Rezervirajte svoj aparman online!


Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 20556) ima ukupno 4 ležaja (osnovnih ležaja: 2 i pomoćnih ležaja: 2. Površina apartmana je 66m2 i nalazi se na 0.Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 20556) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 20556) je od € 60.00 do € 102.00.

Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 53709) ima ukupno 4 ležaja (osnovnih ležaja: 2 i pomoćnih ležaja: 2. Površina apartmana je 40m2 i nalazi se na 0.Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 53709) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja (ID 53709) je od € 60.00 do € 102.00.

Apartman za 5 osoba sa 2 spavaće sobe (ID 53710) ima ukupno 5 ležaja (osnovnih ležaja: 5 i pomoćnih ležaja: 0. Površina apartmana je 95m2 i nalazi se na 2.Apartman za 5 osoba sa 2 spavaće sobe (ID 53710) je opremljen sa: Internet, Tv. Detalje o opremljenosti možete vidjeti ovdje. Cijena Apartman za 5 osoba sa 2 spavaće sobe (ID 53710) je od € 192.00 do € 211.20.

Jamstvo najbolje cijene
Bez rezervacijske pristojbe. Uštedite novac!
Sigurno plaćanje
putem bankovne doznake i kreditnih kartica.
Govorimo vaš jezik
Ovdje smo da pomognemo 24/7
Plaćanje po dolasku
Rezervirajte sad i platite po dolasku u Hrvatsku.
Nema dodatnih troškova
Bez troškova rezervacije ili naknada za plaćanje karticom!
Visoki postotak zadovoljnih klijenata
Više od 98% naših klijenata zadovoljno je s našim korisničkim uslugama.

Mjesto

Pošta
200 m
Hitna pomoć
7000 m
Diskoteka
1000 m
Hotelski bazen
1000 m
Sportski centar
1000 m
Benzinska pumpa
1000 m
Restoran
50 m
Market
50 m
Centar
50 m
More
550 m
Plaža
550 m
Zračna luka
10000 m

Banjole

Malo ribarsko mjesto Banjole je smješteno na malom poluotoku s prirodno zaštićenom lukom, to je idealno mjesto za uživanje u moru, jedrenje i ribolov. Priroda je darovala Banjolama brojne uvale, poluotoke i prirodne plaže. Više...

Rivijera Medulin - 10 stvari koje biste morali napraviti i posjetiti

Bijeca

Medulin je danas poznato turističko odredište s izuzetnom ponudom smještaja i sadržaja. Krasi ga predivna obala i brojni otočići razasuti oko njega te velik izbor plaža. Najpoznatija plaža u Medulinu je plaža Bijeca koja se prostire kilometar uz obalu. Plaža je pješčana s blagim ulazom u more što je prikladno za djecu i starije ljude, a mlade će privući igra odbojke u plićaku. Na njoj se mogu unajmiti ležaljke i suncobrani, a djeca će se zaigrano satima spuštati niz aquagan. Iznad plaže može se naći mjesto u ugodnoj sjeni stabala pa na plaži Bijeca možete provesti cijeli dan. U mjestu se nalaze brojni restorani, trgovine i barovi. Medulin je savršeno mjesto za odmor gdje možete naći mir, a i dobru zabavu.

Rt Kamenjak

Na najjužnijem dijelu istarskog poluotoka nalazi se rt Kamenjak, zaštićeni park koji skriva tajne prirode. Obala se proteže 30-tak kilometara otkrivajući mnoge uvale i otočiće i plaže. Čisto more i netaknute prirodne ljepote privlače mnoge turiste koji su u potrazi za mirom. Na Kamenjaku se nalazi nekoliko pješčanih plaža koje su prikladne za obitelji s djecom, ali obala je uglavnom kamenita s ravnim stijenama gdje možete uživati na suncu. Kamenjak je poznato ronilačko odredište zbog izuzetno bogatog podmorja. Na južnom dijelu djeluju jake morske struje pa se kupačima preporuča oprez, a idealni su uvjeti za surfere. Na jugozapadnom dijelu rta nalazi se Safari bar gdje se možete okrijepiti nekim osvježavajućim pićem i laganim zalogajem.

Brijuni

Brijuni su otočje i nacionalni park u Jadranskom moru, na hrvatskom dijelu Jadrana. Nalaze se koji kilometar zapadno od istarske obale, nasuprot mjesta Fažana, te se sastoje od 14 otoka i otočića ukupne površine 33,9 km kvadratna (površina otoka i akvatorija; na brijunski akvatorij otpada 80% ukupne površine). Dva najveća otoka su Veliki Brijun 7 km2 i Mali Brijun 1,7 km2, a manji su Sveti Marko, Gaz, Okrugljak, Šupin, Šupinić, Galija, Grunj, Vanga, Madona, Vrsar, Kozada i Sveti Jerolim.

Porer

Svjetionik je izgrađen 1833. godine na vrhu istoimene hridi jugozapadno od južnog rta poluotoka Istre. Sastoji se od visoke okrugle kamene kule i prizemne zgrade ukupne površine 220m2. U sklopu svjetionika nalazi se skladište, motornica, 3 pristana, dizalica i spremište za čamac svjetioničara. Napajanje zgrade je 220V AC (iz javne električne mreže), dok se vodom opskrbljuje iz vlastite cisterne. Svjetionik je automatiziran i uključen u sustav daljinskog nadzora. Na svjetioniku je stalna svjetioničarska posada.

Arena Pula

Pulska Arena ili Amfiteatar u Puli najveći je i najsačuvaniji spomenik antičkog graditeljstva u Hrvatskoj. Po veličini zauzima 6. mjesto među rimskim amfiteatrima na svijetu, te je jedini u svijetu čija su sva tri rimska arhitektonska reda u potpunosti očuvana. Sagrađena je u 1. stoljeću, u vrijeme vladavine cara Vespazijana. Prije 3000 godina u Areni se moglo prisustvovati na popularne gladijatorske borbe koje su se zbivale u središnjem ravnom predjelu arene, a danas na istom mjestu se odvijaju većina ljetnhi nastupa i koncerata.

Aquarium Pula

Aquarium Pula nalazi se u austrougarskoj utvrdi Verudela sagrađenoj 1886. godine na istoimenom poluotoku, 3 km udaljenom od centra Pule. Prenamjena utvrde u akvarij kontinuirano se odvija od 2002. godine. Akvarijski postav smješten je u 60-ak bazena u prizemlju, rovu i prvom katu utvrde. Na površini od približno 2000 m2 posjetitelji će upoznati organizme sjevernog i južnog Jadrana, tropske morske i slatkovodne ribe kao i predstavnike europskih rijeka i jezera.

Forum Pula

Augustov hram, ostaci "Dijanina" hrama, Kapitolija i Bazilike, integrirani u srednjovjekovnu Komunalnu palaču, najznačajniji je arhitektonski sklop povijesne jezgre Pule, jedini sačuvan u Hrvatskoj i vrlo rijedak u Europi. Središte rimskih gradova činili su forumi na kojima su dominirali hramovi i bazilike, a bili su najvažniji gradski društveni prostor, mjesto okupljanja građana. Pulski je Forum bio podijeljen na niži plebejski dio i na viši patricijski - podignuti plato oko hramova. U doba Rimske republike na Forumu su dominirali Kapitolinski hram, vjerojatno posvećen bogu Herkulu zaštitniku Pule, i Bazilika koja integrira funkcije sudstva, administrativnih djelatnosti i trgovine. U doba cara Augusta uz Kapitolij i Baziliku podižu se hramovi blizanci, istočno tzv. "Dijanin hram", a zapadno Augustov hram, građen između 4. i 14. godine. Uz Forum, kraj uspona (clivus) koji vodi prema utvrdi (castrum), nalazila se riznica (aerarium). Posebno značenje i vrijednost ovome prostoru daje više od dva milenija neprekinutog odvijanja najvažniji funkcija na jednom mjestu.

Lighting Giants

Don't miss Pula's latest attraction, a stunning lighting display at the city's circa 1856 Uljanik shipyard, one of the world's oldest working shipyards. Renowned lighting designer Dean Skira has lit up the shipyard's iconic cranes in 16,000 different colour schemes, which come alive four times every evening on the hour, starting at 9pm for 15 minutes.

Triumphal Arch of Sergius

Jedan od najočuvanijih i svakako najljepših antičkih spomenika našeg grada nalazi se u strogom centru. To je Slavoluk Sergijevaca ili kako ga mi Puljani nazivamo «Zlatna vrata», jer se naslanjao uz gradska vrata (Porta Aurea), tako nazvana zbog bogatstva ukrasnog luka ili zbog pozlate vratnica. Ta su vrata i bedem srušeni su početkom XIX stoljeća, odlukama ondašnjih gradskih bandoglavaca, zbog urbanizacije i širenja grada van bedema.

Najbliža plaža

Plaža Banjole

Plaža u Banjolama je stjenovita i šljunčana, idealna je i za malu djecu pošto nije odmah duboko more. Borova šuma se spušta nadomak moru, tako da nije problem smjestiti se u hladovini. Na plaži uvjek lagano puše vjetar tako da se i po ljetnim vrućinama osjeća ugoda. Na plaži u Banjolama se mogu iznajmiti barke, bicikli na vodi, ležaljke, suncobrani. Na plaži u Banjolama se nalaze i razni barovi, restorani, aquapark-zabavni program za djecu, organizirani su razni izleti barkom, glassboat itd.

O plaži

Vrste plaža

Sportske aktivnosti

Preporučuje se